Emma & Eero | Dokumentaarinen hääkuvaus | Piikkiö

Emman ja Eeron maalaisromanttisia häitä juhlittiin Turun lähellä Piikkiössä kesäkuussa 2015. Pari vihittiin 1700-luvulla rakennetussa Piikkiön kirkossa ja hääautona toimi morsiamen isän omistama vanha Land Rover -paloauto. Rentoja, noin 100 vieraan hääjuhlia vietettiin maalaismiljöössä Wanhassa Tallissa.

hääkuvaus turku morsian hääpuku pukunihääkimppu boheemi pukuni hääpukuhäävalokuvaaja turku bestmanhäät turku piikkiö hääkuvaajafirst look hääkuvaus turkuhäät first look valokuvaushääkuvaaja turkuhääpotretti häät turku valokuvausbestman puku häät turkukaasot hääkimppu hääkuvaushääpuku pukuni morsiamen tyyli hääkimppuhääkuvaus turku häähuntu hääpuku pukunihääkuvaajat suomi hääpuku pukunidokumentaarinen hääkuvaus piikkiö turkuhäävalokuvaajat helsinkiturku häävalokuvausbestman asut hääkuvauskaasojen asut häät turku pukunipiikkiön kirkko vihkiminen häätpiikkiön kirkko vihkiminendokumentaarinen hääkuvaus suomidocumentary wedding photography turkuhäät turussa vihkiminen piikkiön kirkkofinland wedding photographykirkkovihkiminen valokuvaus turkuwedding photography helsinki finlandkoko päivän dokumentaarinen hääkuvaushäät piikkuö turku ammattikuvaajaturun hääkuvaajat hintahelsinki hääkuvaajatwedding photography finland helsinkihäät turku piikkiön kirkkoammattikuvaaja häihin turku kirkotdokumentaarinen hääkuvaushäävalokuvaaja turku piikkiöhäiden dokumentaarinen valokuvaushäiden valokuvaus hinnathääauto punainen paloautopunainen hääauto vanha paloautohääauto kirkolta juhlapaikallekesähäät turku piikkiö hääjuhlapaikatwanha talli piikkiö häät hääjuhlapaikkamaalaisromanttiset hääkoristelut hääthääkoristelut vanhat valokuvat hääideatwanha talli häät turkumorsiamen isän puhe hääohjelmamaalaisromanttiset häät wanha tallidokumentaarinen hääkuvaus suomihäävalokuvaajat turkumaalaisromanttinen rustiikkinen häätyyli tallibestmanin puhe hääohjelmatdocumentary wedding photography helsinkihäiden ohjelmanumerot bestmanhääkuvaajat helsinkihääkuvaus kaksi kuvaaja helsinkihääbändi häämusiikki turkuhääbändit turkuhäätanssi first dance weddinghääkuvaajat hinnathäätanssit ohjelma häihinhääjuhlapaikat turun ympäristöwedding photography turkuhääkampaus maalaishäät häävalokuvaus helsinkihääohjelma sukkanauhan heitto valokuvaushäiden dokumentaarinen valokuvaus helsinkihääkyltti sydänhääkuvaajat suomi häävalokuvaushääkuvaajat helsinki turku tampere pukuni hääpukuwedding photography finlandwedding photography finland helsinki turkuHääkuvaus Piikkiö ©Täydenkuun Kuva

Hääjuhlapaikka: Wanha Talli
Vihkikirkko: Piikkiön kirkko
Morsiamen hääpuku: Pukuni/Fiancee
Sulhasen asu: Pukuvuokraamo Sanelma
Hääkimppu, vieheet ja kaasojen kukat: Kukkakauppa Bronco
Hääbändi: Jackalope
Vihkisormus: Tillander
Hääauto: Vanha paloauto, Land Rover
Morsiamen hääblogi: Well tied knot
Morsiamen uudempi blogi: Wellemma