Eriika & Antti | Hääkuvaus Helsinki | Villa Haka

Aurinkoinen kesäkuun päivä ja raikas merituuli. Aloitimme Eriikan ja Antin dokumentaarisen hääkuvauksen aamusta. Reetta taltioi morsiamen valmistautumista Hotel F6:ssa Fabianinkadulla samaan aikaan, kun Niko ikuisti sulhasen aamun tunnelmia. Hääpari kohtasi toisensa hääpäivänään ensimmäistä kertaa first look -kuvauksessa. Tämän jälkeen jatkoimme kuvaamaan hääpotretteja sekä ryhmäkuvia kaasojen ja bestmanien kanssa. Eriika ja Antti vihittiin Munkkiniemen rannassa juhlapaikkansa läheisyydessä. Hääjuhlia viettiin Eliel Saarisen suunnitelmien pohjalta rakennetussa tunnelmallisessa Villa Hakassa.

hotel_f6_haakuvaus-2hotel_f6_haakuvaus-3hotel_f6_haakuvaus-5hotel_f6_haakuvaus-6hotel_f6_haakuvaus-8hotel_f6_haakuvaus-9hotel_f6_haakuvaus-7hotel_f6_haakuvaus-17hotel_f6_haakuvaus-12hotel_f6_haakuvaus-18hotel_f6_haakuvaus-14hotel_f6_haakuvaus-15dokumentaarinen_haakuvaus-1haakuvaaja_helsinki-1haakuvaaja_helsinki-6haakuvaaja_helsinki-7haakuvaaja_helsinki-13haakuvaaja_helsinki-15haakuvaaja_helsinki-10haakuvaaja_helsinki-18haakuvaaja_helsinki-16haakuvaaja_helsinki-20haakuvaaja_helsinki-22haakuvaaja_helsinki-23haakuvaaja_helsinki-12haakuvaaja_helsinki-24haakuvaaja_helsinki-14haakuvaaja_helsinki-26haakuvaaja_helsinki-27haakuvaaja_helsinki-3first_look_kuvaus_helsinki-1first_look_kuvaus_helsinki-5first_look_kuvaus_helsinki-7first_look_kuvaus_helsinki-9first_look_kuvaus_helsinki-10first_look_kuvaus_helsinki-13first_look_kuvaus_helsinki-12first_look_kuvaus_helsinki-15kaasot_bestmanit_haat-5kaasot_bestmanit_haat-7kaasot_bestmanit_haat-8sulhanen bestman viehevihkiminen_meren_rannalla-2vihkiminen_meren_rannalla-6vihkiminen_meren_rannalla-12vihkiminen_meren_rannalla-14vihkiminen_meren_rannalla-17vihkiminen_meren_rannalla-11vihkiminen_meren_rannalla-20vihkiminen_meren_rannalla-21vihkiminen_meren_rannalla-22villa_haka_haat_valokuvaus-41villa_haka_haat_valokuvaus-1villa_haka_haat_valokuvaus-3villa_haka_haat_valokuvaus-7villa_haka_haat_valokuvaus-8villa_haka_haat_valokuvaus-16villa_haka_haat_valokuvaus-18villa_haka_haat_valokuvaus-13villa_haka_haat_valokuvaus-14villa_haka_haat_valokuvaus-19villa_haka_haat_valokuvaus-15villa_haka_haat_valokuvaus-22villa_haka_haat_valokuvaus-24villa_haka_haat_valokuvaus-29villa_haka_haat_valokuvaus-31villa_haka_haat_valokuvaus-30villa_haka_haat_valokuvaus-36villa_haka_haat_valokuvaus-37villa_haka_haat_valokuvaus-45villa_haka_haat_valokuvaus-47villa_haka_haat_valokuvaus-48villa_haka_haat_valokuvaus-53villa_haka_haat_valokuvaus-55villa_haka_haat_valokuvaus-56villa_haka_haat_valokuvaus-58villa_haka_haat_valokuvaus-59haakuvaus_helsinki-1villa_haka_haat_valokuvaus-50villa_haka_haat_valokuvaus-60Hääkuvaus Helsinki ©Täydenkuun Kuva

Vihkiminen: Munkkiniemen ranta
Hääjuhlatila: Villa Haka
Morsiamen valmistautuminen: Hotel F6
Morsiamen hääpuku: Pukuni
Sulhasen puku: Herrain Pukimo
Häämusiikki: Mr. Wife

Blogissamme lisää häitä, joissa vihkiminen ulkona:
Helena + Axel (Lonnan saari, Helsinki)
Johanna + Pekka (Ravintola Stansvik, Helsinki)
Anu + Frank (Uunisaari, Helsinki)

BLOGIN ETUSIVULLE