Anu & Tiitus | Hääkuvaus Kirkkonummi | Siuntion kirkko | Villa Upinniemi

Kuvasimme Anun ja Tiituksen upeat syyshäät aamun valmistautumisista illan pikkutunneille saakka. Pari vihittiin keskiaikaisessa Siuntion kirkossa ja hääjuhlapaikkana toimi Kirkkonummella sijaitseva Villa Upinniemi. 1960-luvun puolessavälissä rakennettu juhlatila, sitä ympäröivä kallioinen mäntymetsä ja merimaisema loivat tunnelmalliset puitteet Anun ja Tiituksen juhlille.

dokumentaarinen_haakuvaus-2dokumentaarinen_haakuvaus-3dokumentaarinen_haakuvaus-4dokumentaarinen_haakuvaus-5dokumentaarinen_haakuvaus-6dokumentaarinen_haakuvaus-7dokumentaarinen_haakuvaus-8dokumentaarinen_haakuvaus-9dokumentaarinen_haakuvaus-10dokumentaarinen_haakuvaus-11dokumentaarinen_haakuvaus-12dokumentaarinen_haakuvaus-13dokumentaarinen_haakuvaus-15dokumentaarinen_haakuvaus-14dokumentaarinen_haakuvaus-25dokumentaarinen_haakuvaus-17dokumentaarinen_haakuvaus-18dokumentaarinen_haakuvaus-19dokumentaarinen_haakuvaus-20dokumentaarinen_haakuvaus-21dokumentaarinen_haakuvaus-22dokumentaarinen_haakuvaus-23dokumentaarinen_haakuvaus-24dokumentaarinen_haakuvaus-26dokumentaarinen_haakuvaus-27dokumentaarinen_haakuvaus-28dokumentaarinen_haakuvaus-29dokumentaarinen_haakuvaus-30siuntion_kirkko_haat-1siuntion_kirkko_haat-3siuntion_kirkko_haat-4siuntion_kirkko_haat-5siuntion_kirkko_haat-6siuntion_kirkko_haat-7siuntion_kirkko_haat-8siuntion_kirkko_vihkiminen-2siuntion_kirkko_haat-13siuntion_kirkko_vihkiminen-1siuntion_kirkko_haat-10siuntion_kirkko_haat-9siuntion_kirkko_haat-14siuntion_kirkko_haat-16siuntion_kirkko_haat-17siuntion_kirkko_haat-18siuntion_kirkko_haat-19siuntion_kirkko_haat-20haakuvaaja_helsinki-1haakuvaaja_helsinki-2haakuvaaja_helsinki-3haakuvaajat-1haakuvaaja_helsinki-4haakuvaaja_helsinki-5haakuvaaja_helsinki-6haakuvaaja_helsinki-10haakuvaaja_helsinki-8haakuvaaja_helsinki-13haakuvaaja_helsinki-14haakuvaus_helsinki-1haakuvaus_helsinki-2haakuvaus_helsinki-3haakuvaus_helsinki-5haakuvaus_espoo-2haakuvaus_espoo-3haakuvaus_espoo-5haakuvaus_helsinki-8haakuvaus_helsinki-7villa_upinniemi_haat-4villa_upinniemi_haat-2villa_upinniemi_haat-1villa_upinniemi_haat-5villa_upinniemi_haat-6villa_upinniemi_haat-8villa_upinniemi_haat-13villa_upinniemi_haat-12villa_upinniemi_haat-11kirkkonummi_haat-18kirkkonummi_haat-7kirkkonummi_haat-5kirkkonummi_haat-8kirkkonummi_haat-9kirkkonummi_haat-12kirkkonummi_haat-16kirkkonummi_haat-17kirkkonummi_haat-14tapahtumakuvaus_helsinki-1tapahtumakuvaus_helsinki-3tapahtumakuvaus_helsinki-2tapahtumakuvaus_helsinki-5wedding_photography_finland-1wedding_photography_finland-2wedding_photography_finland-4wedding_photography_finland-7wedding_photography_finland-8wedding_photography_finland-9wedding_photography_finland-10tapahtumakuvaus_helsinki-7tapahtumakuvaus_helsinki-10tapahtumakuvaus_helsinki-12villa_upinniemi_juhlat-1villa_upinniemi_juhlat-2villa_upinniemi_juhlat-4villa_upinniemi_juhlat-5villa_upinniemi_juhlat-6villa_upinniemi_juhlat-7villa_upinniemi_juhlat-8villa_upinniemi_juhlat-11villa_upinniemi_juhlat-12villa_upinniemi_juhlat-13villa_upinniemi_juhlat-14villa_upinniemi_juhlat-15©Täydenkuun Kuva

Vihkikirkko: Siuntion kirkko
Hääjuhlapaikka: Villa Upinniemi

Lisää häätarinoita blogissamme:
Pinja + Tero (Pukkilan Kartano, Salo)
Linda + Matti (Uunisaari, Helsinki)
Ida + Eero (Sotku, Mikkeli)

Kaisa + Jouni (Wanha Bäckby, Vantaa)
Eriika + Antti (Villa Haka, Helsinki)
Hanna + Joonas (Mathildedal, Salo)
Helena + Axel (Lonnan saari, Helsinki)

Laura + Olli (Suomenlinna, Helsinki)
Maaria + Aapo (Villa Hvittorp, Kirkkonummi)

BLOGIN ETUSIVULLE