Hääjuhlapaikat vanhat ladot, navetat ja tehdashallit

*Postaus sisältää mainoslinkkejä Venuu.fi-sivustolle*

Vanhaan latoon, navettaan tai tehdashalliin rakennetussa juhlatilassa on oma, rosoinen tunnelmansa. Nämä hääjuhlapaikat sopivat erityisen hyvin boheemiin, maalaisromattiseen tai industrial häätyyliin. Kokosimme tähän postaukseen inspiroivia juhlatiloja, joissa olemme valokuvanneet häitä vuosien varrella. Koosteessa on tietoa ja kuvia Kytäjän Juhlatilasta, Suomenlinnan Tenalji von Fersenistä, Villa Hakkarin MansikinkammaristaVilla Smedsistä, Wanhasta Bäckbystä, Mathildedalin ruukkitehtaiden Valimosta ja Valkosaaren telakasta. Postauksen lopussa on lisäksi linkkilista muutamista muista saman tyylisistä juhlatiloista.

KYTÄJÄN JUHLATILA
Kytäjän Juhlatilalla Hyvinkäällä on maalaistunnelmaa ja hääjuhlapaikka on vanha navetan ylinen. Pihapiiristä avautuvat laajat pelto- ja metsämaisemat. Ohessa kuvia Jannin ja Mikan upeista häistä Kytäjän Juhlatilalla. Hääpari vihittiin juhlapaikan pihalla juhlavieraiden ympäröimänä.

kytajan_juhlatila_haat-3latohaat_juhlatilat-4kytajan_juhlatila_haat-2latohaat_juhlatilat-3kytajan_juhlatila_haat-1-2kytajan_juhlatila_haat-1latohaat_juhlatilat-2juhlatila_hyvinkaa_haat-1haavalokuvaus_hyvinkaa-1haavalokuvaus_hyvinkaa-2juhlatila_hyvinkaa_haat-2juhlatila_hyvinkaa_haat-3haavalokuvaus_hyvinkaa-3haavalokuvaus_hyvinkaa-4haavalokuvaus_hyvinkaa-5kytaja_haapaikka_hyvinkaa-2kytaja_haapaikka_hyvinkaa-3

TENALJI VON FERSEN, SUOMENLINNA
Suomenlinnan Tenalji von Fersen on suuri, uniikki juhlatila, jonka kaareviin tiiliseiniin siivilöityy kauniisti luonnonvalo. Hääpaikka sopii jopa 200 henkilön juhliin. Ohessa kuvia Pauliinan ja Iiron syyshäistä Tenalji von Fersenissä. Hääpari vihittiin juhlapaikalla ja myöhemmin vihkipaikan tuolit siirettiin sivuun häätanssin tieltä. Koko päivän häätarina samassa juhlatilassa vietetyistä häistä löytyy täältä.

tenalji_von_fersen_suomenlinna-5tenalji_von_fersen_suomenlinna-4tenalji_von_fersen_suomenlinna-6haajuhlatilat_helsinki_suomenlinna-2haajuhlatilat_helsinki_suomenlinna-5tenalji_von_fersen_suomenlinna-2haajuhlatilat_helsinki_suomenlinna-3suomenlinna_häät_juhlatilat-1suomenlinna_häät_juhlatilat-2suomenlinna_häät_juhlatilat-3suomenlinna_häät_juhlatilat-4suomenlinna_häät_juhlatilat-5suomenlinna_häät_juhlatilat-6

MANSIKINKAMMARI, VILLA HAKKARI
Lempäälässä sijaitsevan kartanon Villa Hakkarin pihapiiristä löytyy juhlatilaksi uudistettu entinen navetta Mansikinkammari. Noin satavuotias juhlatila on rento ja maalaisromanttinen. Ohessa kuvia Millan ja Jorin tunnelmallisista kesähäistä, joita juhlittiin Mansikinkammarissa.

villa_hakkari_lempaala_haat-1villa_hakkari_tampere-1villa_hakkari_mansikinkammari_haat-2villa_hakkari_haat_mansikinkammari-1villa_hakkari_haat_mansikinkammari-9villa_hakkari_haat_mansikinkammari-3villa_hakkari_haat_mansikinkammari-11villa_hakkari_haat_mansikinkammari-4villa_hakkari_haat_lempaala-4villa_hakkari_haat_mansikinkammari-14haat_lempaala_villa_hakkari-1villa_hakkari_lempaala_haat-2villa_hakkari_mansikinkammari_haat-1villa_hakkari_haat-1villa_hakkari_mansikinkammari-1haat_tampere_villa_hakkari-1tampere_haakuvaus-1

VILLA SMEDS
Vantaalla sijaitseva Villa Smeds on maalaisromanttinen juhlatila peltomaisemassa. Juhlapaikka on kunnostettu vanhan navetan ylisille. Ohessa kuvia Nadjan ja Aleksin kesähäistä, joita vietettiin Villa Smedsissä.

villa_smeds_haat-2villa_smeds_haat-3villa_smeds_haat-1villa_smeds_haat-4villa_smeds_haat-7villa_smeds_haat-5villa_smeds_haat-8villa_smeds_haat-9

WANHA BÄCKBY
Wanha Bäckby on Vantaalla sijaitseva vaaleasävyinen ja valoisa juhlatila, joka on remontoitu 1900-luvun alkupuolella toimineeseen kaakelitehtaaseen. Ohessa kuvia Millan ja Joonaksen syyskuisista häistä Wanhassa Bäckbyssä.

wanha_backby_haakuvaus-1 wanha_backby_haakuvaus-7 wanha_backby_haakuvaus-179 wanha_backby_haakuvaus-514wanha_backby_haakuvaus-494wanha_backby_haakuvaus-618wanha_backby_haakuvaus-705wanha_backby_haakuvaus-734wanha_backby_haakuvaus-784wanha_backby_haakuvaus-823wanha_backby_haakuvaus-832wanha_backby_haakuvaus-886wanha_backby_haakuvaus-925

MATHILDEDALIN VALIMO
Salossa, Teijon Mathildedalissa sijatseva Valimo on rustiikkinen, karulla tavalla kaunis, iso juhlatila. Valimossa voi viettää 70 -150 hengen kesähäitä historiallisessa ruukkimiljöössä.  Juhlapaikassa on lava hääbändiä varten ja iso tanssilattia. Ohessa kuvia Hannan ja Joonaksen häistä Mathildedalin Valimossa. Koko päivän häätarinaan pääsee tästä.

mathildedal_haat_juhlatilat-2mathildedal_haat_juhlatilat-6mathildedal_haat_juhlatilat-5mathildedal_haat_juhlatilat-1mathildedal_haat_juhlatilat-3mathildedal_haat_juhlatilat-4mathildedal_haat_juhlatilat-7mathildedal_haat_juhlatilat-8mathildedal_haat_juhlatilat-9

VALKOSAAREN TELAKKA
Helsingin edustalla pienessä saaressa sijaitseva Valkosaaren telakka toimii tunnelmallisena juhlatilana jopa yli 200 henkilön häihin. Merimaisema avautuu heti juhlapaikan ovelta. Ohessa kuvia Nean ja Matiaksen häistä, joita vietettiin Valkosaaren telakalla. Koko päivän häätarinaan pääsee tästä.

valkosaaren_telakka_haat-1valkosaaren telakka häätvalkosaaren_telakka_haat-3valkosaaren_telakka_haat-2hääkuvaus valkosaaren telakkaboheemit_haat_koristelut-1juhlatilat_latohaat_valkosaari-2juhlatilat_latohaat_valkosaari-1valokuvaaja_haat-1documentary wedding photography helsinki©Täydenkuun Kuva

Muut postauksemme juhlatiloista ja vihkikirkoista:
– Helsingin keskustan juhlatilat
– Juhlapaikat Helsingin saarissa
– Espoon hääjuhlatilat
– Vantaan hääjuhlapaikat
– Helsingin Vihkikirkot

Muita juhlatiloja, jotka ovat vanhoja tehdashalleja, latoja tai navettoja (tai saman tyylisiä):
Suomenlinnan Myllysali (Helsinki)
Keltainen vaja/Vallisaari (Helsinki)
Juhlatila Espoon Talli (Espoo)
Yli-Takkulan tila/Navetan ylinen (Espoo)
Vanha Navetta (Kerkkoo/Porvoo)
Fiskarsin Ruukki/Puimala (Fiskars)
Fiskarsin Ruukki/Kuparipajan Musta Sali (Fiskars)
Knehtilän tila/Vanha Navetta (Hyvinkää)
Könnölän Juhlanavetta (Hämeenlinna)
Tanhuanpään tila/Navetan Vintti (Hämeenlinna)
Lehmonkäriki/Ometta (Asikkala)
Kreivilän Kivinavetta (Turku)
– Manillan Vanha Viinatehdas (Turku)
Ruissalon Tapahtumatelakka/Westin-sali (Turku)
Korin Juhlat/Puusepänsali (Villähde)
Willa Vatkulan yliset (Hausjärvi)
Knuutilan tila/Juhlasuuli (Sastamala)
Ali-Marttilan ruusutila/Juhlatalli (Kangasala)
– Ravintola Villa Hakkari/Mansikinkammari (Lempäälä)