10 x Helsingin kuvauksellisimmat hääpaikat

*Postaus sisältää mainoslinkkejä Venuu.fi-sivustolle*

Hääpaikka on yksi hääjuhlien tärkeimmistä päätöksistä. Oikealla juhlatilalla häistä saa juuri oman tyyliset ja päivästä tehtyä ikimuistoisen. Sen lisäksi, että hääpaikan valinnassa kannattaa ottaa huomioon koko, sijainti ja hinta, myös sen kuvauksellisuuteen kannattaa kiinnittää huomiota. Tästä listasta löydät joitakin Helsingin kuvauksellisimmista hääpaikoista.

1. BRÄNDÖ SEGLARE
Brändö Seglare sijaitsee merellisessä Kulosaaressa ja henkii romanttisen rentoa saaristolaistunnelmaa. Jos meriteema tuntuu omalta, Brändö Seglare on oiva juhlapaikka kesäisiin hääjuhliin.
Lue lisää Brändö Seglaresta

Brändö Seglare hääjuhlapaikka

2. RAVINTOLA SIPULI / BANKETTISALI
Maalaisromanttista tunnelmaa aivan Helsingin keskustassa. Perinteisen Ravintola Sipulin upea Bankettisali sopii jopa yli 100 hengen hääjuhliin. Hirsiparrujen ja tiiliseinien keskelle saa somistettua juuri omaan tyyliin sopivan tunnelman.
Lue lisää Ravintola Sipulin Bankettisalista

Ravintola Sipuli Bankettisali häät

3. KLAUS K / SKY TERRACE
Miltä kuulostaisi hääpaikka, josta avautuu upea maisema Helsingin keskustan ylle? Hotel Klaus K:n kattoterassi on upea ja uniikki valinta moderneihin kaupunkihäihin. Ensiluokkainen palvelu ja kuvauksellinen tila tekevät juhlista unohtumattomat.
Lue lisää Klaus K Sky Terracesta 

Klaus K häät hääjuhlatilat HelsinkiHääjuhlapaikat Helsingin keskusta Klaus K

4. SUOMENLINNA / TENALJI VON FERSEN
Tenalji von Fersen on entinen viljavarasto – nykyisin yksi Helsingin halutuimmista hääpaikosta. Tiiliholvattu juhlasali ja koko Suomenlinnan miljöö luovat niin kesä-, syys- kuin talvihäihin taianomaisen tunnelman. Rosoisen tunnelmallinen tila ei juuri koristeluja kaipaa!
Lue lisää Tenalji von Fersenistä

Tenalji von Fersen häät Suomenlinna

5. HOTEL KÄMP / PEILISALI
Glamouria, tyyliä ja ylellisyyttä. Tätä kaikkea on Hotel Kämpin Peilisali, jossa vietetään arvokkaat häät. Tila huokuu historiaa ja luo hääkuviin ylvään tunnelman. Jos olet aina unelmoinut prinsessahäistä, tämä on oikea tila niiden tanssimiseen.
Lue lisää Hotel Kämpi Peilisalista

Kämp_Peilisali

6. ML / RELANDERSGRUND
Sympaattinen ravintolalaiva Relandersgrund sopii pienempiin kesähäihin. Aurinkoiselta kannelta voi ihailla kesäistä Helsinkiä ja tunnelmalliseen salonkiin saa katettua illallisen sekä raivattua tilaa häätanssille. Relandersgrundilla vallitsee rento tunnelma, joten hauskuus on taattua!
Lue lisää ML / Relandersgrundista

häät laivalla Relandersgrund

7. VALKOSAAREN TELAKKA
Helsingin edustalla sijaitseva Valkosaari on totisesti kesähäiden uniikein kohde. Rustiikin telakan saa somistettua romanttisesti ja avautuva maisema ulapalle viimeistelee meritunnelman.
Lue lisää Valkosaaren Telakasta

Valkosaaren telakka Helsinki häät

8. PUOTILAN KARTANO
Jos etsitte häiden tilaksi pitsihuvilaa ja tunnelmaksi kartanoromantiikkaa, kannattaa tutustua Puotilan Kartanoon. Huvilan upea terassi ja pihapiiri on kuin tehty upeita hääkuvia varten. Tiloja on helppo yhdistellä ja muokata sekä isoihin että pienempiin häihin.
Lue lisää Puotilan Kartanosta

häävalokuvaus Helsinki Puotilan kartano Puotilan kartano häätilat Helsinki

9. RAVINTOLA HIMA & SALI
Urbaanien ja modernien kaupunkihäiden lokaatioksi soveltuu täydellisesti Kaapelitehtaan Ravintola Hima & Sali. Melkein 10 metriä korkea teollisuustila luo uniikin tunnelman. Räätälöidyt tarjoilut ja loistava palvelu takaavat onnistuneet häät.
Lue lisää Ravintola Hima & Salista

häät Kaapelitehdas Hima & Sali

10. SKÖNE
Katajanokan Kanavaranta on herännyt eloon ja upean rustiikit tilat sopivat myös hääpaikoiksi. SKÖNE sopii hieman pienempiin kaupunkihäihin. Kauniissa tilassa on huippuluokan äänentoisto.
Lue lisää SKÖNEstä

hääkuvaus Helsingin keskusta Sköne häät Katajanokka Sköne

Venuu.fi on Suomen suurin tilavarauspalvelu, josta löydät ja varaat helposti tilan häihin, juhliin, saunailtoihin ja yritystapahtumiin.
Blogipostauksen teksti ja kuvat: Venuu.fi.

Partner badge1