Suomenlinna hääkuvaus | Tenalji von Fersen | Inna & Lauri

Innan ja Laurin häitä juhlittiin kesäisessä Suomenlinnassa. Hääjuhlapaikkana toimi Tenalji von Fersen ja pariskunta vihittiin Suomenlinnan kirkossa. Suomenlinna huokuu historiaa ja jokaisella rakennuksella on oma tarinansa. Tenalji von Fersenin juhlasali on alunperin 1700-luvun lopulla rakennetun linnoituksen leipomon vanha viljavarasto. Vuonna 1854 valmistunut Suomenlinnan kirkko oli alkujaan tarkoitettu venäläisen varuskunnan käyttöön ortodoksikirkoksi, mutta muutettiin 1920-luvulla luterilaiseksi. Näissä historiallisissa puitteissa kuvasimme hääpäivän tarinan. Illan hämärtyessä karkasimme vielä ottamaan hääparin kanssa muutamat auringonlaskupotretit Suomenlinnan rantakallioilla.

bestman asut häätsuomenlinna kesähäätsuomenlinna hääkuvausbestman asut häätdocumentary wedding photography finlandfirst look wedding photographybride first look morsian suomenlinnafirst look hääkuvausfirst look hääkuvausfirst look wedding photography helsinkifirst kiss hääkuvaushääkuvat helsinkisuomenlinna_haakuvaus-163kauneimmat hääkuvatsuomenlinna_haakuvaus-169kauneimmat hääkuvathääkuvaaja helsinkihääkuvaus helsinkihääpotrettisuomenlinna hääthääkuvat helsinkikesähäätwedding crew helsinkibridesmaids kaasotmorsiuskimppu hääkimppubestman wedding crew groomsmengroomsmen bestman asutkauneimmat hääkuvat suomihäävalokuvaus helsinkiwedding crewsuomenlinna_haakuvaus-83kesähäät suomenlinnasuomenlinna_haakuvaus-254kauneimmat kesähääthäävalokuvaus helsinkivalokuvaaja häihinsuomenlinna kesähäätsuomenlinnan kirkkosuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häät vihkiminensuomenlinnan kirkko häät vihkiminensuomenlinnan kirkko häät vihkiminensuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häät vihkiminensuomenlinnan kirkko häät vihkiminensuomenlinnan kirkko häät vihkiminensuomenlinnan kirkko häät vihkiminensuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häätsuomenlinnan kirkko häätsuomenlinna häätsuomenlinna kesähääthaauto porsche suomenlinna hääthäävalokuvaus suomenlinnaparhaat hääkuvaajat helsinkihäät suomenlinnassasuomenlinna hääjuhlapaikkahääkoristelu tenalji von fersentenalji von fersen hääthääkattaus pöydät lasit hääideat koristeluhaakattaus lasit pöytä koristeluhääkattaus tenalji von fersenhäät tenalji von fersenhääjuhla viinitarjoiluhääjuhla tenalji von fersentenalji von fersen hääjuhlathääruoka ideadokumentaarinen hääkuvaushäävalokuvaus helsinkisuomenlinna_haakuvaus-615hääkakku idea love wedding cakehääkakun leikkaushääkakun leikkaus wedding cakekenkäleikki hääleikithääsormuksetvihkisormus häät valokuvausmorsiuskimppu hääkukathääkimppudokumentaarinen häävalokuvaushäätanssi tenalji von fersenhäätanssi valokuvaushäävalssihäävalssihäätanssi valokuvaussuomenlinna_haakuvaus-927häätanssi wedding dancesuomenlinna_haakuvaus-931suomenlinna_haakuvaus-934hääjuhlat suomenlinnahäät tenalji von fersenhääbändi helsinkihääjuhlatsuomenlinnan kirkko häätsuomenlinna tenalji von fersenkesähäät valokuviasuomenlinna häävalokuvausdokumentaarinen hääkuvaushäävalokuvaus helsinkisuomenlinna häät kuvaussuomenlinna hääkuvaussuomenlinna häät merimaisemahääkuvat suomenlinna merimaisemahääkuvaus helsinkidokumentaarinen häävalokuvaushääkuvaus suomiwedding photography finlandhääkuvaus suomiparhaat häävalokuvaajatvalokuvaaja häihin helsinkisuomenlinna kesähääthääkuvaus suomenlinnasuomen parhaat hääkuvaajatsuomenlinna_haakuvaus-1092best wedding photographers finlandhääkuvaajat helsinkidokumentaarinen hääkuvauskoko päivän hääkuvaus helsinkisuomenlinna sea fortress weddingwedding photographers helsinkihelsinki sunset photography

Hääkuvaus ©Täydenkuun Kuva

Hääjuhlapaikka: Tenalji von Fersen
Vihkiminen: Suomenlinnan kirkko
Hääbändi: Heidi Who Band

Lisää saarille ja meren rannalle sijoittuvia häätarinoita blogissamme:
Noora + Kim (Stansvik, Helsinki)
Linda + Matti (Uunisaari, Helsinki)
Helena + Axel (Lonnan saari, Helsinki)

Laura + Olli (Suomenlinna, Helsinki)

BLOGIN ETUSIVULLE