telttahäät ulkona pihalla

KUVAUSTYYLI
Kuvaamme häät kahden kuvaajan voimin. Aidon tunnelman ja pienten hetkien taltionti ovat meille tärkeitä hääkuvauksessamme. Pyrimme luomaan rennon ilmapiirin, jotta hääpari pystyy keskittymään toisiinsa ja hetkestä nauttimiseen potrettikuvauksissa. Kuvaamme häät pääosin luonnonvaloa käyttäen tavoitteenamme tunnelmalliset, kauniit kuvat. Hääpäivän aikana tallennamme dokumentaariseen tyyliin päivän hetkiä unohtamatta tärkeitä yksityiskohtia. Kuvaustyyliimme pääsee parhaiten tutustumaan blogistamme, josta löytyy koko päivän häätarinoita.

HÄÄKUVAUKSEN VARAAMINEN
Meille voi lähettää kyselyn hääkuvauksesta sähköpostitse taydenkuunkuva@gmail.com. Teemme hääkuvauksista aina kirjallisen sopimuksen ja meillä on varausmaksu. Kesälauantaisin teemme pääasiassa koko päivän dokumentaarisia hääkuvauksia, mutta kuvaamme lyhyempiäkin hääkuvauksia varsinkin arkipäivisin ja kesäsesongin ulkopuolella myös viikonloppuisin. Asumme pääkaupunkiseudulla ja matkustamme valokuvaamassa häitä ympäri Suomea.

Pidämme tällä hetkellä hieman taukoa hääkuvauksesta, koska toinen kuvaajamme, Reetta, muuttaa ulkomaille vähintään vuodeksi.
Emme siis vielä ota varauksia vuodelle 2024 tai 2025. Ilmoitamme täällä, kun palaamme taas hääkuvauksen pariin.

HÄÄKUVAUKSEN HINTA
Hääkuvauksemme hinta määräytyy kuvausajan mukaan. Dokumentaarisen hääkuvauksen hinta pääkaupunkiseudulla:
6 h   1790 €
8 h   2190 €
10 h  2590 €

HÄÄPOTRETTIEN KUVAAMINEN
Kuvaamme luonnonvaloa käyttäen, joten vallitseva valo vaikuttaa kuviin erityisen paljon. Potrettien kuvaamisen ajankohdalla on siis iso rooli siinä, millaisia kuvista tulee. Keskipäivän auringonvalo on kovaa ja luo kuviin kontrastiset varjot. Iltaa kohti valo pehmenee, kun aurinko paistaa alempana taivaalla. Kauneinta valo on usein illalla auringonlaskun aikaan. Suosittelemmekin esimerkiksi 15 minuutin potrettikuvaushetkeä illalla, vaikka hääpotretteja oltaisiin jo kuvattu aiemmin päivällä. Hääpotretteja on mahdollista kuvata muutamassa eri osassa, esimerkiksi päivällä lyhyempi hetki aloittaen first look -kuvauksella ja illemmalla toinen kuvaushetki alkuillasta ruokailun jälkeen tai myöhemmin auringonlaskun aikoihin. Kokonaisuudessan hääparin potretteihin on hyvä varata 1 – 2 tuntia.

HÄÄKUVAAJAT JUHLISSA
Yleensä meille nimetään istumapaikat juhlavieraiden sekaan. Paikkojen on hyvä olla esimerkiksi pöydän reunassa, jolloin pääsemme sujuvasti liikkumaan häiritsemättä juhlavieraita. Kun istumapaikkamme ovat juhlavieraiden kanssa samassa tilassa, olemme koko ajan läsnä juhlien tapahtumissa ja saamme tallennettua yllättävätkin tilanteet.

VALMIIT KUVAT
Koko päivän dokumentaarisesta kuvauksesta toimitamme hääparille noin 400 – 700 jälkikäsiteltyä kuvaa. Näistä voi vapaasti kehittää kiitoskortteja, tauluja ja muita printtituotteita. Toimitamme kuvat digitaalisessa muodossa nettigalleriassa, jota on helppo jakaa myös häävieraille. Lähetämme hääparille heti häiden jälkeisinä päivinä muutamia sneak peek -kuvia. Loput kuvat toimitamme viimeistään kaksi kuukautta häiden jälkeen.

KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET
Hääpari saa oikeuden teettää kuvista vapaasti printtiversioita sekä julkaista kuvia omassa sosiaalisessa mediassaan. Me julkaisemme kuvia nettisivuillamme, Instagramissa ja Facebookissa. Käyttöoikeuksien tarkat yksityiskohdat löytyvät sopimuksestamme.

KOKO PÄIVÄN HÄÄKUVAUS VOI SISÄLTÄÄ ESIMERKIKSI:
– hääaamun valmistautumiset
– first look -kuvaus
– hääpotretit miljöössä
– vihkiminen
– kaveri- ja sukulaispotretit
– hääjuhlan dokumentaarinen kuvaus
– iltapotretit hääparista esim. auringonlaskun aikaan

MUUT TAPAHTUMAT
Kuvaamme häiden lisäksi ristiäisiä, nimiäisiä, syntymäpäivä- ja rippijuhlia sekä muun muassa yritystapahtumia ja seminaareja.

Voitte kysyä meiltä lisätietoa ottamalla yhteyttä tätä kautta!

häät lonnan saari helsinki©Täydenkuun Kuva