Kihlakuvaus Espoo | Noora & Kim

Nooran ja Kimin kihlakuvat otettiin lokakuun loppupuolella Espoon Träskändan puistossa. Suurin osa kartanon puiston isojen tammipuiden lehdistä oli jo tippunut ja maata peitti ruskan värit. Aloitimme kuvaukset auringon laskiessa, jolloin valo oli pehmeää ja hehkuvaa. Lisää kihlakuvia löytyy portfoliosta.
Kihlakuvaus on hyvä tapa saada tuntumaa kameran edessä olemisesta ennen hääkuvausta ja samalla me kuvaajat päästään tutustumaan pareihin, joiden häitä kuvataan tulevaisuudessa. Monet pariskunnat ovat teettäneet kuvista save the date tai hääkutsut. Noin tunnin mittaisessa kuvauksessa ikuistetaan parin keskinäistä tunnelmaa ja otetaan paljon toiminnallisia kuvia. Pariskuntakuvauksen voi tilata vaikkei suunnittelisikaan häitä, tämä on kiva tapa ikuistaa muistot tietystä ajasta.

kihlakuvaus_valokuvaaja-3kihlakuvaus_espoo-2pariskuntakuvaus-1kihlakuvaus_espoo-1kihlakuvaus_espoo-6kihlakuvaus_espoo-3pariskuntakuvaus-4valokuvaaja_kihlakuvaus-2espoo_valokuvaus_traskanda-2pariskuntakuvaus-5espoo_valokuvaus_traskanda-1valokuvaaja_kihlakuvaus-3valokuvaaja_kihlakuvaus-4pariskuntakuvaus-2pariskuntakuvaus-6espoo_valokuvaus_traskanda-5espoo_valokuvaus_traskanda-6espoo_valokuvaus_traskanda-3kihlakuvaus_valokuvaaja-4kihlakuvaus_valokuvaaja-2           Kihlakuvaus ©Täydenkuun Kuva