Some-kuvaus Instagramiin | Rusinoita & Taateleita

Reetta valokuvasi sosiaalisen median vaikuttajien Nicolen ja Kristan kanssa heidän Rusinoita ja Taateleita Instagram-sivulleen. Some-kuvaus toteutettiin Noli Studios Katajanokalla ja  Helsingin keskustassa Senaatintorin lähettyvillä. Pienten lasten äitien elämästä kertovalle Instagram-sivulle kuvattiin eri tyyppisiä kuvia Nicolen ja Kristan toiveiden mukaan. Ohessa muutamia tunnelmia hauskasta kuvaustuokiosta. Mukana kuvauksissa oli myös äitien tyttäret.

Kuvaamme some-kuvia vaikuttajille, yrityksille ja yksityisille henkilöille.
Yrityksille otettuja valokuvia voidaan käyttää sosiaalisen median kanavissa, muun muassa nettisivuilla, blogissa, Instagramissa ja Facebookissa. Tulemme kuvaamaan yrityksen tiloihin ja toiveiden mukaan voimme kuvata yksityiskohtia esimerkiksi myymälästä, henkilökuntaa työn touhussa ja vaikka ryhmäkuvia tiimeistä.

some_valokuvaus_helsinki-1blogi_valokuvaus_helsinki-1some_valokuvaus-1lapsikuvaus_vantaa-3lapsikuvaus_vantaa-2perhekuvaus_helsinki-2somekuvaus_blogiin-1perhekuvaus_helsinki-1kuvaus_instagramiin-1lapsikuvaus_helsinki-2lapsikuvaus_helsinki-3valokuvaaja_vantaa-2lapsikuvaus_vantaa-1instagramkuvaus_helsinki-3yrityskuvaus_helsinki-2yrityskuvaus_helsinki-1instagramkuvaus_helsinki-1sosiaalisen_median_kuvaus-1blogi_valokuvaus-1yritys_valokuvaus_instagram-1brandikuvaus_someen-1

Instagram valokuvaus ©Täydenkuun Kuva
Rusinoita & Taateleita -Instagram