Hanna & Pekka | Häät Hyvinkää | Hääkuvaaja

Hanna ja Pekka juhlivat häitään marraskuussa Hyvinkäällä. Golf on pariskunnan yhteinen intohimo ja elämäntapa, joten se näkyi luonnollisesti myös häissä. Aloitimme hääkuvauksen potreteilla Kytäjä Golfin syksyisissä maisemissa. Hanna ja Pekka vihittiin Kytäjän kirkossa, jonka alueen kyläläiset rakensivat 1930-luvun lopulla. Pariskunnan hääjuhlia vietettiin kirkon lähellä sijaitsevassa Kytäjän Maapirtissä yli sadan juhlavieraan voimin. Hannan ja Pekan häissä nähtiin paljon hauskoja ohjelmanumeroita, kuten bestmanien musiikkiesitys, morsiamelle osoitettu sovitus Ruudolfin Leijonakuningaslaulusta.

hyvinkää hääkuvaaja kytäjä täydenkuun kuvahääkuvaajat hyvinkää hääpotrettikuvauskytäjä häät hääkuvaus golfhäätgolf teemahäät hauskat hääkuvatgolfhäät hääkuvaus hyvinkää hääthyvinkää häävalokuvaaja golfhäätteemahäiden valokuvaus hyvinkääkytäjä golf häät hääkuvausvihkisormus teemahäät häiden valokuvaus hyvinkääsulhasen viehe kultainen teemaväri häihinbestmanien asu teemahäät valokuvaaja hyvinkääbestman sulhanen pukeutuminen hääthäävalokuvaaja hyvinkää kytäjä golfhääpuku morsiamen tyyli hääkuvaaja hyvinkäähääpotrettikuvaus hyvinkäällä syyshäätsyyshäät häät marraskuussa morsiamen bolerotunnelmalliset hääkuvat syksyllä hääideathäät hyvinkää kirkot kytäjän kirkkokytäjän kirkko vihkikirkko hääauto golfkärrykytäjän kirkko häät hyvinkääbestmanit dokumentaarinen hääkuvaus hyvinkäädokumentaarinen hääkuvaus kaasothääkuvaaja hyvinkää kytäjän kirkko hääthäävalokuvaaja hyvinkää vihkiminen kytäjähäät kytäjän kirkko vihkiminenhääkuvaus hyvinkää kytäjän kirkko vihkiminenhyvinkää häät kytäjän kirkko valokuvaajahääkuvaus hyvinkää kirkotkytäjän kirkko vihkiminen tähtisadetikut häissähääauto golfkärry dokumentaarinen hääkuvaushääkyltti häät hyvinkäällähääjuhlapaikat hyvinkää kytäjän maapirttijuhlatila kytäjän maapirtti häätedullinen hääjuhlatila hyvinkää kytäjän maapirttikytäjän maapirtti häät hääkoristelut pompomithääkutsukortti suunnittelu Anni-Julia Tuomistodokumentaarinen hääkuvaus hyvinkää häät kytäjähääohjelma hääkuvaaja hyvinkäähääkakku hääkakun koriste fantasia golf teemafantasia hääkakku kakkuleipuri iiro heinonenhäätanssi häät kytäjän maapirtti hyyvinkäätäätanssi hääbändi muusa häämusiikkihääohjelma bestmanit häissä bestmanin tehtävätammattikuvaaja häihin hyvinkäähäät kytäjän maapirtti hyvinkäähääbändi häätanssi muusamuusa hääbändit hyvinkää hääkuvaushäätanssi häämusiikki muusa hääkuvaushääjuhlapaikat hyvinkäällä kytäjän maapirttiHääkuvaaja Hyvinkää ©Täydenkuun Kuva

Vihkikirkko: Kytäjän kirkko
Hääjuhlapaikka: Kytäjän maapirtti
Hääpotretit: Kytäjä Golf
Hääpuku: Leimuline
Hääkimppu: Fantasea
Hääkakku: Kakkuleipuri Iiro Heinonen
Kutsukortti: Anni-Julia Tuomisto
Hääbändi: Muusa