Noora & Tapani | Suomenlinna häät | Hääkuvaus Helsinki

Syyskuun alku oli helteinen, aurinko porotti. Noora ja Tapani vihittiin Suomenlinnan Piperin puistossa pienen lammen rannalla. Läheiset sukulaiset ja iso joukko ystäviä olivat kokoontuneet juhlimaan vastavihittyjen onnea. Suomenlinnan historiallinen miljöö linnoitusmuureineen loi upeat puitteet ulkovihkimiselle. Aloitimme hääkuvauksen pariskunnan valmisteluista Myllysalista, joka toimi myös juhlapaikkana. Hääjuhlassa naurettiin, tanssittiin ja kuultiin sydämellisiä puheita – rento ja iloinen juhlahumu jatkui aina pimenevään yöhön asti.

häät suomenlinna suomenlinna tenalji von fersen häätmyllysali häät suomenlinnamyllysali suomenlinna hääkuvaushääkoristelu ruusu pöytäkoristelu kattaus häät suomenlinnahääruusu hääkattaus pöytäkoristelu hääkukka häätsulhasen viehe suomenlinna hääkuvaussuomenlinna häätpiperin puisto suomenlinna häätsuomenlinna_ulkovihkiminen-1suomenlinna häät ulkovihkiminen hääkuvaussuomenlinna häät vihkiseremoniasuomenlinna vihkiseremonia piperin puisto hääkuvaussuomenlinna häät hääkuvaushäät suomenlinna hääkuvaussuomenlinna häät hääkuvaajasuomenlinna_haakuvaaja_helsinki_haat-23häät suomenlinna hääkuvaussuomenlinna häätsuomenlinna häät hääkuvaajasuomenlinna häät hääkuvaussuomenlinna häät hääkuvaus hääpotrettisuomenlinna hääkuvaus hääkuvaaja hääpotrettimorsian huntu hääkimppu suomenlinna hääkuvaussulhanen viehe neilikkasuomenlinna hääkuvaus hääpotretti hääthääkuvaaja suomenlinna häät helsinki kesähäätsuomenlinna häät hääkuvaaja hääkuvausneilikka hääkoristelu hääkukat hääideahääkukat hääideat hääkoristelut hääkoristeetsuomenlinna myllysali hääkoristelu hääideasuomenlinna myllysalihääjuhla onnittelumalja suomenlinna myllysalimyllysali suomenlinna hääjuhlapaikkaruusu hääkukka hääidea hääteema hääkoristelusuomenlinna myllysali häätsuomenlinna myllysali hääjuhlasuomenlinna myllysali häät vieraskirjasuomenlinna häät photobooth ideaphotobooth suomenlinna häät hääkuvaushääkuvaaja helsinki suomenlinna photoboothsuomenlinna kesähääthääkuvaaja helsinki hääkuvaustenalji von fersen suomenlinna häättenalji von fersen suomenlinna häätsuomenlinna häät myllysalisuomenlinna häät bestman puhesuomenlinna myllysali häät hääjuhlatilaeero tiilikainen muusikko häämuusikko trubaduurisuomenlinna häät myllysali hääjuhla hääkuvaussuomenlinna häät hääkuvaus helsinkikimpun heitto hääohjelma suomenlinna häätkimpun heitto myllysali häät suomenlinnaeero tiilikainen muusikko häääbändi trubaduurihääjuhlat myllysali juhlatila suomenlinna hääkuvausmyllysali suomenlinna hääjuhlat häät tanssihäätanssi myllysali häät suomenlinna hääjuhlatilasuomenlinna tenalji von fersen häätsuomenlinna lautta häätsuomenlinna lautta häätHääkuvaus Suomenlinna ©Täydenkuun Kuva

Hääjuhlapaikka: Suomenlinnan Myllysali
Vihkiminen: Piperin puisto, Suomenlinna
Muusikko: Eero Tiilikainen
Morsiamen hääblogi: Morsianprojekti
Partner badge1