Helinä & Jarno | Pyhän Laurin kirkko | Wanha Bäckby

Helinä ja Jarno vihittiin heinäkuussa 2015. Hääpäivä oli kuin suoraan satukirjasta, aurinko paistoi ja luonto oli vehreimmillään. Aloitimme hääkuvauksen Vantaan Pyhän Laurin kirkosta. Keskiaikainen Pyhän Laurin kirkko on pääkaupunkiseudun vanhin rakennus ja erittäin suosittu vihkikirkko. Hääjuhlat jatkuivat kivenheiton päässä kirkolta Wanhassa Bäckbyssa, jossa tuore aviopari ja juhlavieraat pääsivät nauttimaan iloisesta juhlatunnelmasta, hyvästä ruoasta ja kauniista puheista. Juhlakansaa tanssitti pikkutunneille asti railakas hääbändi Trace Element, joka veti energisellä setillään tanssilattian täyteen.

Vantaan Pyhän Laurin kirkko häät hääkuvaus vihkikirkkovihkikirkot pyhän laurin kirkko vantaa häätpyhän laurin kirkko vantaa dokumentaarinen hääkuvauspyhän laurin kirkko häät morsianhäät vantaan pyhän laurin kirkkohääkuvaus vantaa pyhän laurin kirkkohääkuvaus vantaa pyhän laurin kirkkovihkikirkko pyhän laurin keskiaikainen kirkko vantaapyhän laurin kirkko vantaa hääkuvaajahäät vantaan pyhän laurin kirkko kaasotvihkiminen pyhän laurin kirkko vantaa hääthääkirkko pyhän laurin kirkko vantaa hääkuvaajahääkuvaus vantaa pyhän laurin kirkkovihkiminen morsian sulhanen pyhän laurin kirkkovihkikaava häät pyhän laurin kirkkohääauto vanha lincoln continental 79hääauto vanha lincoln continental 79hääpotretit vantaa hääkuvaaja helsinkihääkuvat vantaa pyhän laurin kirkko häätmorsiamen tyyli hääkuvaus hiukset auki kirjailtu hääpukuhääkimppu oranssi morsiuskimppu ruusu neilikkaluonnonläheiset hääkuvat hääpotrettikuvaus vantaa pyhän laurin kirkkosulhasen tyyli moderni rusetti tumma pukuhääkuvaaja vantaa hääkuvat helsinkiwanha bäckby häät hääjuhlapaikka vantaawanha bäckby hääjuhlapaikat vantaallawanha bäckby häät hääkuvaushääkoristelut neilikka harsokukka oranssi hääkukatjuhlapaikat koristelut häät morsiamen ja sulhasen pöytähääpaikka wanha bäckby vantaa ilmapallot häihinwanha bäckby häät kaasojen asut bestmanhääruoat wanha bäckby hääbuffetwanha bäckby dokumentaarinen hääkuvaus vantaahäät wanhassa bäckbyssa vantaalladokumentaarinen hääkuvaus vantaahäät vantaa hääkuvaajawanha bäckby hääkuvaaja vantaahääkuvaus helsinki hääohjelmawanha bäckby hääpaikat päkaupunkiseutulincoln continental hääauto bestmanitkaasot ja bestmanit hääkuvissawanha backby häät hääkuvaaja hääjuhlavieraatdokumentaarinen hääkuvaus vantaawanha bäckby hääpaikka vantaa hääkuvaajawanha bäckby hääpaikka vantaallawanha bäckby hääpaikka vantaa dokumentaarinen hääkuvaushääjuhlavieraat wanha bäckbyhääkakku juustokakku wanha bäckbyhääkakun leikkaus hääohjelma hääkuvaus vantaadokumentaarinen hääkuvaus vantaahääkuvaaja vantaa juhlapaikka wanha bäckbyhääpuheet hääohjelmawanha bäckby häätohjelmanumerot häihin hääpuhe dokumentaarinen hääkuvaus vantaahäät vantaa wanha bäckby hääkuvaajawanha bäckby hääjuhlat vantaallahäätanssi hääbändi first dance weddinghäätanssi häät wanha bäckby vantaawedding photographer finland wanha bäckby hääbändi vantaa trace elementdocumentary wedding photography helsinki finlandhääkuvaaja vantaa wanha bäckby hääthäävalssi häävieraat dokumentaarinen hääkuvauskimpun heitto hääohjalmanumerot häät wanha bäckbykimpun heitto häät wanha bäckbyhääkuvaus vantaa wanha bäckbyhääohjelma kimpun heitto kesähääthäätanssi hääbändi häämusiikkidocumentary wedding photography finlandwanha bäckby wedding häät vantaahääpaikka wanha bäckby vantaa häätHääkuvaaja Vantaa ©Täydenkuun Kuva

Vihkikirkko: Vantaan Pyhän Laurin kirkko
Hääjuhlapaikka: Wanha Bäckby
Morsiamen hääkampaus ja -meikki: Dandy / Jaana
Hääpuku: Stilissima
Hääkimppu ja -kukat: Selena / Wanha Bäckby
Koristelut: Wanha Bäckby / Itse tehdyt
Hääbändi: Trace Element