Sini & Joonas | Johanneksenkirkko & Agroksenmäen holvikellari | Talvihäät

Kirpeä tammikuinen päivä, hyytävän kylmä viima ja Helsinki verhottuna ohueen, tuulen mukana liehuvaan lumikerrokseen. Sinin ja Joonaksen talvihäitä juhlittiin mieleenpainuvan kauniissa säässä. Pariskunta vihittiin uusgoottilaisessa Johanneksenkirkossa ja juhlatilana toimi Hermannissa sijaitseva Agroksenmäen holvikellari. Kuvasimme vihkimisen jälkeen hääparin potretteja Helsingin kaduilla ja Kaivopuiston laiturilla jäätävä merituuli seuranamme. Juhlapaikka Agroksenmäen holvikellari on 150 vuotta vanha oluttehtaan varasto ja tynnyrintekijän verstas. Sinin ja Joonaksen hääjuhlassa nähtiin yllätyksellisiä ohjelmanumeroita ja iltaa myöten holvikellarin tanssilattia täyttyi juhlakansasta.

johanneksenkirkko_haat_helsinki-2 johanneksenkirkko_haat_helsinki-4 johanneksenkirkko_haat_helsinki-5 johanneksenkirkko_haat_helsinki-3johanneksenkirkko_haat_helsinki-6 johanneksenkirkko_haat_helsinki-7 johanneksenkirkko_haat_helsinki-8 johanneksenkirkko_haat_helsinki-11 johanneksenkirkko_haat_helsinki-16 johanneksenkirkko_haat_helsinki-17johanneksenkirkko_haat_helsinki-21johanneksenkirkko_haat_helsinki-18johanneksenkirkko_haat_helsinki-15johanneksenkirkko_haat_helsinki-23johanneksenkirkko_haat_helsinki-24johanneksenkirkko_haat_helsinki-25johanneksenkirkko_haat_helsinki-27johanneksenkirkko_haat_helsinki-30johanneksenkirkko_haat_helsinki-32talvihäät helsinki Johanneksenkirkkotalvihaat_helsinki_valokuvaus-5talvihaat_helsinki_valokuvaus-2haakuvaaja_helsinki-3talvihaat_helsinki_valokuvaus-19dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-2dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-1dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-13dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-6dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-10dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-8dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-9talvihaat_helsinki-1dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-11dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-12dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-3dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-15dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-18talvihäät dokumentaarinen hääkuvausmerihaka hääkuvaus helsinkidokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-21agroksenmaen_holvikellari_haat-20agroksenmaen_holvikellari_haat-3haat_koristelu_vinkit-1agroksenmaen_holvikellari_haat-2agroksenmaen_holvikellari_haat-17agroksenmaen_holvikellari_haat-35agroksenmaen_holvikellari_haat-30agroksenmaen_holvikellari_haat-31agroksenmaen_holvikellari_haat-32agroksenmaen_holvikellari_haat-33agroksenmaen_holvikellari_haat-39agroksenmaen_holvikellari_haat-21agroksenmaen_holvikellari_haat-22agroksenmaen_holvikellari_haat-56agroksenmaen_holvikellari_haat-50agroksenmaen_holvikellari_haat-55agroksenmaen_holvikellari_haat-58agroksenmaen_holvikellari_haat-59agroksenmaen_holvikellari_haat-60agroksenmaen_holvikellari_haat-62agroksenmaen_holvikellari_haat-65agroksenmaen_holvikellari_haat-66agroksenmaen_holvikellari_haat-67agroksenmaen_holvikellari_haat-68agroksenmaen_holvikellari_haat-69Hääkuvaus Agroksenmäen holvikellari ©Täydenkuun Kuva

Vihkiminen: Johanneksenkirkko
Hääjuhlapaikka: Agroksenmäen holvikellari
Hääbändi: Liisa ja Pojat