Maaria & Aapo | Espoon tuomiokirkko | Villa Hvittorp

Maaria ja Aapo vihittiin keskiaikaisessa Espoon tuomiokirkossa. Tuoreen avioparin hääjuhlia vietettiin jugenvaikutteisessa Villa Hvittorpissa Kirkkonummella. Vanha kivikirkko ja linnamainen kansallisromanttinen huvila loivat upeat puitteet toukokuisille häille. Päivä alkoi sulhasen ja bestmanien valmistautuessa Hotelli Seurahuoneella Helsingissä.

hotelli seurahuone helsinki häätdokumentaarinen hääkuvaus helsingin keskustahäät hotelli seurahuone helsinkihelsinki documentary wedding photographysulhasen aamu valokuvaushotelli seurahuone helsinki häätdokumentaarinen hääkuvaus helsinkisulhasen ja bestmanien asut hotelli seurahuonesulhasen asu häät helsinkifrakki sulhasen asu frakki sulhasella ja bestmaneillasulhasen asu frakki häätdokumentaarinen häävalokuvaus espoomorsiamen boheemi hääpukumorsiamen aamu valokuvausespoo dokumentaarinen hääkuvaus kaasotkaunis morsian häätyyliyksinkertainen hääpuku hääaamuespoon tuomiokirkko häätespoon tuomiokirkko vihkiminenespoon tuomiokirkko häät valokuvaushaakuvaus_espoo-33vihkikirkko espoon tuomiokirkko keskiaikainen kirkkovihkikirkot espoo tuomiokirkkokaasojen roosat asuthäät vihkiminen espoon tuomiokirkossavihkiminen musiikkiesityshääkuvaus espoon tuomiokirkko häätmorsian häätyyli huntu hääkimppuvilla hvittorp kirkkonummi hääthäiden koristelut hääkattaus hvittorphääkuvaus kirkkonummihäät kirkkonummi villa hvittorphääkoristeut hääideatdokumentaarinen hääkuvaus kirkkonummivilla hvittorp hääthelsingin domraorkesteri hääbändihelsingin domraorkesteri häämusiikkihaakuvaus_espoo-96häävalssi hääohjelmahäätanssi villa hvittorp kirkkonummi häätkirkkonummi dokumentaarinen hääkuvausdokumentaarinen hääkuvaus espoohäätanssit domraorkesterihelsingin domraorkesterivilla hvittorp häät kirkkonummidocumentary wedding photography finland helsinkihääkuvaaja helsinkihääkuvaaja espoo hääkuvaajathaakuvaus_espoo-130hääkuvaaja helsinki saaristohääthäiden valokuvaus ammattikuvaajahääkuvaus täydenkuun kuva helsinkiHääkuvaus Espoo ©Täydenkuun Kuva

Hääjuhlapaikka: Villa Hvittorp
Vihkiminen: Espoon tuomiokirkko
Sulhasen valmistautuminen: Hotelli Seurahuone Helsinki
Häävalssin musiikki: Helsingin Domraorkesteri
Hääbändi: Laivaston Monnit
Hääkimppu: Kauklahden Kukka