Perhekuvaus Helsingissä

Perhekuvaus Helsingissä Malminkartanon omenatarhalla.
Kuvasin tämän viisihenkisen perheen kesäkuussa aurinkoisena päivänä. Omenapuiden kukinta-aika oli jo ohi, mutta maata koristivat sadat voikukat. Lapset innostuivatkin ihmettelemään kukkaloistoa ja keräämään itselleen kimput. Perheen pienin seurasi sisarustensa menoa rauhallisesti äidin sylistä ja välillä otti pienet torkut.

Teen perhekuvauksia miljöössä pääkaupunkiseudulla muun muassa puisto- ja metsäympäristössä. Pyrin ikuistamaan perheen aitoa tunnelmaa ja otan paljon toiminnallisia kuvia, joissa lapset pääsevät puuhastelemaan. Lisätietoa perhekuvauksesta löytyy täältä.
– Reetta

lapsikuvaus_helsinki-1lapsikuvaus_helsinki-2lapsikuvaus_helsinki-4perhekuvaus_miljoossa-3lapsikuvaus_helsinki-6perhekuvaus_miljoossa-1perhekuvaus_malminkartanon_omenatarha-1perhekuvaus_malminkartanon_omenatarha-2perhekuvaus_helsinki-6perhekuvaus_helsinki-3perhekuvaus_helsinki-2perhekuvaus_malminkartanon_omenatarha-4perhekuvaus_malminkartanon_omenatarha-3perhekuvaus_malminkartano-3perhekuvaus_helsinki-4perhekuvaus_helsinki-5perhekuvaus_malminkartano-1perhekuvaus_malminkartano-2 Perhekuvaus Helsinki ©Täydenkuun Kuva