Yksivuotiskuvaus | Roihuvuoren kirsikkapuisto | Perhekuvaus

Kuvasin toukokuun alussa Roihuvuoren kirsikkapuistossa yksivuotiskuvat tästä pikkuneidistä. Kirsikkapuut olivat kukassa ja aloittaessamme kuvauksen illalla saimme hyödynnettyä ilta-auringon pehmeää valoa. Postauksen lopusta löytyy muutamia behind the scenes -kuvia itse kuvaustilanteesta. Niistä näkyy ihmispaljous kirsikkapuistossa kukinta-aikaan. – Reetta
Lisätietoa perhekuvauksesta löytyy täältä

1vuotiskuvaus_helsinki-2yksivuotiskuvaus helsinki kirsikkapuistoperheen valokuvauslapsen yksivuotiskuvausperhekuvaus_roihuvuoren_kirsikkapuisto-1perhekuvaus helsinki kirsikkapuistoyksivuotiskuvaus kirsikkapuistoperhekuvaus puistossa ulkonayksivuotiskuvaus_kirsikkapuisto-1yksivuotiskuvaus_kirsikkapuisto-3yksivuotiskuvaus_kirsikkapuisto-4perhekuvaus_helsinki-2perhekuvaus_roihuvuoren_kirsikkapuisto-3perhekuvaus_roihuvuoren_kirsikkapuisto-2perhekuvaus_roihuvuoren_kirsikkapuisto-4perhekuvaus_roihuvuoren_kirsikkapuisto-6yksivuotiskuvaus_kirsikkapuisto-5yksivuotiskuvaus_kirsikkapuisto-61-vuotiskuvaus ulkona
Alla behind the scenes -kuvia kuvaustilanteesta:
valokuvaus_roihuvuoren_kirsikkapuisto-1valokuvaus_roihuvuoren_kirsikkapuisto-4 valokuvaus_roihuvuoren_kirsikkapuisto-5valokuvaus_roihuvuoren_kirsikkapuisto-6valokuvaus_roihuvuoren_kirsikkapuisto-7Perhekuvaus ©Täydenkuun Kuva