Nea & Matias | Hääkuvaaja Helsinki | Valkosaaren telakka

Nean ja Matiaksen häitä vietettiin heinäkuun lopun helteisessä Helsingissä. Aloitimme dokumentaarisen hääkuvauksen morsiamen ja sulhasen aamun valmisteluista. Hääpotretit kuvasimme Arabianrannassa aloittaen first look -kuvauksella. Hääpari oli valinnut kaupunkihäiden vihkikirkoksi Kallion kirkon. Vihkiseremoniaan kuului sekä luterilainen että ortodoksinen osuus. Morsiamen häätyyliin kuului kukilla koristeltu kampaus sekä rönsyilevä hääkimppu. Nean upea häämekko on Pukuni-yrityksen Saara Toivasen käsialaa. Hääautona oli vanha Rolls-Royce. Juhlavieraille oli tilattu matkan tekoon raitiovaunu, joka kuljetti vieraat satamaan. Hääjuhlat vietettiin merellisissä tunnelmissa Valkosaaren telakalla Helsingin edustalla. Hääjuhlapaikkana toimiva vanha telakkarakennus oli koristeltu boheemiin tyyliin runsailla kukkakoristeluilla ja valonauhoilla. Tunnelmalliset hääjuhlat jatkuivat myöhään yöhön dj:n tanssittaessa juhlakansaa.

hääkuvaus helsinki keskustahaakuvaaja_groom_parturit-1haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-5haakuvaaja_helsinki_groomhaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-6haapuku_pukunihaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-7morsiamen_valmistautuminen_valokuvaus_helsinkihaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-9haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-10haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-11haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-12haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-13haapotrettikuvaus_arabianranta_helsinkipukuni_haapuku_haamekkohaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-20haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-15haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-19morsiamen boheemi häätyyli pukuni hääkimppuhaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-22haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-23kallion_kirkko_haat_valokuvaushaakuvaus_kallion_kirkkohaat_kallion_kirkkohaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-27haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-28haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-29kallion_kirkko_haakirkkohaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-30kallion_kirkko_vihkikirkkonahaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-32vihkiminen_kallion_kirkossa_helsinkihaakuvaus_kallion_kirkko_helsinkikallion_kirkko_haat_vihkiminenkalion_kirkko_haatvihkikirkko_helsinki_kallion_kirkkovihkiminen_kallion_kirkossarolls_royce_haa-auto_helsinkihaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-38haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-41haa-auto_rolls_roycerolls_royce_vintage_haa-autohaaratikka_haakuvaaja_helsinkihaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-46ratikka_haakyytina_helsinkihaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-48raitiovaunu_haihinhaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-50haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-51haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-53kesahaiden_koristeltut_valkosaaren_telakkavalkosaaren_telakka_haat_valokuvaus_6haakoristelut_valokuvaseina_haatkuohuviinit_haihin_haakuvaushaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-59haakuvaajat_helsinkihaakuvaaja_valkosaaren_telakka_haat-7valkosaaren_telakka_haat_haakuvaus_helsinki-1valkosaaren_telakka_kauniit_haatjuomat_haihin_haakuvaushaaparin_poyta_haakoristeluthaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-58haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-65haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-64haakuvaaja_valkosaaren_telakka_haat-8haatanssi_first_dancehaakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-71haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-72haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-69haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-73haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-66haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-67haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-75haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-76haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-77haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-79haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-78haakuvaaja_helsinki_valkosaaren_telakka-80Hääkuvaaja Helsinki ©Täydenkuun Kuva

Vihkikirkko: Kallion kirkko
Hääjuhlapaikka: Valkosaaren telakka
Hääpuku: Pukuni, Saara Toivanen
Morsiamen meikki ja kampaus: Folk Helsinki, Meeri Mäntylä
Hääkimppu ja muut kukat: Pitsi ja Pippuri
Sulhasen puku: Boss
Sulhasen parturi: Groom
Pitopalvelu: Delicatessen juhlapalvelu
Hääauto: Acme Limo Service
DJ: Party and BS, Janne Mäkinen
Partner badge1