Emmi & Juho | Syksyiset kihlakuvat

Kuvasimme Emmin ja Juhon kihlakuvat syksyllä Espoon Träskändan puistossa. Pariskunta saapui kuvauksiin Jyväskylästä asti ja vietti samalla viikonlopun Helsingissä. Ruska oli kauneimmillaan ja aloitimme kuvaamaan aamupäivällä, jotta saimme puiden lehdet hehkumaan nousevan syysauringon valossa. Emmi ja Juho heittäytyivät täysillä kuvauksiin ja upea sää antoi meille mitä parhaimmat kuvausolosuhteet.

kihlakuvaus helsinki syksyinen ruskapariskuntakuvaus espoo save the datekihlakuvat valokuvaaja save the date kuvaussyksyiset potrettikuvaukset helsinkikihlakuvaus espoo träskändan puistosave the date kuvaus vantaamustavalkoinen potrettikuva kihlakuvauskihlaparin kuvaus espookihlapari kihlajaisetpariskuntakuvaus syksylläluonnonläheiset kihlakuvaukset helsigissäboheemit kihlakuvat espoo syksyinen maisemaengagement photography helsinkicouple photos helsinkiprofessional engagement photography helsinkikihlakuvaukset luonnon helmassa ruska-aikaankauniit kihlakuvat pääkaupunkiseutukihlakuvaus helsinki syksy ruska©Täydenkuun Kuva