Anu & Frank | Finnish Italian Wedding | Hääkuvaaja Helsinki Uunisaari

Kuvasimme elokuussa suomalais-italialaiset häät merimaisemissa Uunisaaressa Helsingin edustalla. Siviilivihkiminen pidettiin rantakalliolla lämpimän kesätuulen vilvoittaessa juhlavieraita. Hääpotretit kuvattiin iltapäivän paahteessa Uunisaaren rantamaisemissa. Hääbändinä rennon tunnelmallisissa kaupunkihäissä soitti mahtava 22-Pistepirkko. Ympäri Eurooppaa saapuneet häävieraat pääsivät nauttimaan kesäisen Helsingin lämmöstä.

hääkuvaus merimaisema siviilivihkiminen auringonkukkkaFinnish Italian wedding UunisaariHäät Uunisaari Helsinki häät saaressa lauttasiviilivihkiminen Uunisaari merimaisema vihkiminen kalliollasiviilivihkiminen ulkona Uunisaari Helsinki hääkulkuedokuemntaarinen hääkuvaus häävieraathäävieraat hääjuhlavieraan asuthäät juhlavieraan asu hääkuvaussiviilivihkimen meren rannalla rantakalliolla Uunisaarivihkiseremonia ulkona merimaisemassa kalliollahäämusiikki trumpetti hääfanfaarivihkiseremonia Uunisaarivihkiseremonia Uunisaari häävalokuvausmorsian kesähääthääjuhlavieraat helsinki häät saaristovihkiminen ulkona kaupunkihäät Helsinki Uunisaarihääjuhlat Uunisaaressa suomalais-italialaiset hääthäävieraat hääkuvausblogi häätvihkiminen Uunisaaressa hääkuvaajahääpotrettikuvaus Helsingissä Uunisaari merimaisemahääpotretti valokuvaus Helsinki meren rannallapotrettikuvat merimaisemassa Uunisaari Helsinki valokuvaustunnelmalliset hääpotretit rantakalliolla Helsinkihääpotretti rantakivikossa viralliset hääkuvatsininen hääpuku hääkuvat Uunisaari Helsinkihääkattaus kesähäiden koristelut auringonkukat juhlapaikka Uunisaari Helsinkihääkattaus häämenu italialaiset häät Suomessariisipaperilyhdyt häissä hääkoristeet häiden valaisusulhasen puhe juhlapuhesulhasen puhehääjuhlat puhehäiden valokuvaaminen sulhasen puhesulhasen koskettava puhe häissähääjuhavieraat hääkuvaaja Helsinki Uunisaari juhlapaikkahääjuhlat Helsinki häävieraathääjuhlavieraathääetiketti häävieraan asuhääohjelma hääpuheet häävalokuvaajathäät maljannostohääkakku pistaasikakku hääohjelmahääkakun leikkaus häätraditiotkaakakun leikkaus hääohjelma rennot kesähääthääjuhlapaikka juhlatila Uunisaarihääpaikka juhlapaikka Uunisaari hääkuvausUunisaari hääjuhlapaikka juhlapaikka juhlatilat Helsinki kauniit hääjuhlathäämusiikki hääbändihääbändi häiden musiikkihääbändi hyvä häätunnelma juhlatunnelma ohjelmanumerot häihin22 Pistepirkko häämusiikki hääbändi22-Pistepirkko hääbändi häämusiikkihäätanssi 22-Pistepirkko häävalssi Uunisaarihäävalssi Uunisaari häiden dokumentointihäätanssi paperilyhdyt häihin häiden koristeluthäävalssi rennot kesähääthäätanssi häävalssi kesähäätsininen hääpuku morsiamen tyylihäätanssi auringon laskussa Uunisaari22-Pistepirkko hääbändi Helsinki22-Pistepirkko häävalokuvaus Täydenkuun Kuvarockhäät 22-Pistepirkko 22-Pistepirkko häiden rockmusiikkihääkoristelut papreilyhdyt häissärantahäät saarella Uunisaari kesähäät valokuvaus Täydenkuun Kuvaperhepotretti hääkuvat hääkuvaaminen Helsinkihääpotrettikuvaus rannalla rantahäät kaupunkihäätauringonlasku Helsinki kaupunki siluetti maisema hääkuvaus tapahtumakuvaushääpotretti ilta-auringossa auringonlasku hääkuvaaja kaupunki siluettiHääkuvaus Helsinki Uunisaari ©Täydenkuun Kuva

Vihkiminen: Uunisaaren rantakallio
Häiden juhlatila: Uunisaari
Hääbändi: 22-Pistepirkko