Hääjuhlapaikat Vantaalla

*Postaus sisältää mainoslinkkejä Venuu.fi-sivustolle*

 

Olemme kuvanneet monet häät Vantaalla ja päässeet näkemään useita erilaisia juhlapaikkoja. Tässä on kooste Vantaan hääjuhlatiloista. Kokoelma sisältää kuvia Villa Smedsistä, Vanhasta Viilatehtaasta, Wanhasta Bäckbystä, Vantaan Wanhasta Fabriikista, Björkhemistä, Bygårdista, Midgårdista ja Hämeenkylän kartanosta – postauksen lopusta löydät myös linkkilistan muihin Vantaalta löytyviin juhlapaikkoihin.

VILLA SMEDS
Villa Smeds on Vantaanlaaksossa sijaitseva 150-vuotias hevostila. Hääpaikka tarjoaa hienot puitteet maalaisromanttisille hääjuhlille. 120 hengen juhlatila navetan ylisillä henkii vanhan ajan tunnelmaa. Villa Smedsiä ympäröi kaunis maalaismaisema, joten häiden ohjelmanumeroiden järjestäminen onnistuu myös juhlatilan pihapiirissa. Ohessa kuvia Lailan ja Antin heinäkuisista häistä Villa Smedsissä.

villa smeds hääjuhlapaikkahääjuhlapaikat pääkaupunkiseutu villa smedsvilla smeds häät hääkattausvilla smeds hääjuhlapaikan koristelutdokumentaarinen hääkuvaus villa smedsdokumentaarinen hääkuvaus vantaajuhlatilat häihin villa smedsvilla smeds häät vantaahääjuhlatila vantaa villa smeds hääkuvaus

VANHA VIILATEHDAS
Vanha Viilatehdas on näyttävässä koskimaisemassa sijaitseva 1900-luvun alun tehdasrakennus, jossa voi viettää yli 100 hengen hääjuhlia. Vanhan ajan henkeen remontoidun rakennuksen sisäseinät ovat jykevää kiveä ja tiiltä. Sisustukseen on jätetty arvokkuutta ja vanhan tehtaan tunnelmaa. Juhlatilan pihapiiri on sadunomaisen näyttävää koskimaisemaa, jota voi ihastella isolta terassilta. Viilatehtaalla toimii tilausravintola Kuninkaan Lohet, jolla on Vantaankosken alueella toinenkin juhlatila Kuninkaan Kartano. Ohessa kuvia Viivin ja Petrin syyskuisista häistä Vanhalla Viilahtetaalla.

vanha viilatehdas hääjuhlapaikka vantaankoskikuninkaan lohet tilausravintola häihinvanha viilatehdas vantaa hääjuhlapaikkahääkoristeet kynttelikkö vanha viilatehdashääkoristelut hääideat kynttelikkö vanha viilatehdaskarkkibuffet häihin häätarjoilut koristelutvanha viilatehdas häät juhlapaikkavanha viilatehdas hääpaikka vantaavanha viilatehdas vantaankoski häät juhlapaikka

WANHA BÄCKBY
Tikkurilan lähellä sijaitseva Wanha Bäckby on erittäin suosittu hääjuhlapaikka. 1900-luvun alkupuolen kaakelitehdas on remontoitu moderniksi, vaaleaksi tilaksi, jonne suorastaan tulvii valoa. Häiden järjestäminen on tehty vaivattomaksi, sillä Wanha Bäckby on tilausravintola, jonka kautta saa tilattua muun muassa kukkakoristelut pöytiin. Avaraan saliin mahtuu jopa 150 henkilön hääjuhlat. Wanhalla Bäckbyllä on myös kaunis piha-alue istutuksineen, mikä mahdollistaa hääohjelmanumeroiden pitämisen myös ulkona. Wanha Bäckby sijaitsee kohtalaisen lähellä Vantaan Pyhän Laurin kirkkoa. Kuvat ovat Helinän ja Jarnon heinäkuisista häistä. Koko päivän häätarina Kaisan ja Jounin Wanhassa Bäckbyssä vietetyistä häistä löytyy tästä.

wanha bäckby vantaa juhlapaikka häätkoristelut häät juhlat wanha bäckby kattauskukkakoriste häihin wanha bäckbyhääkoristeet hääideat wanha bäckby kukka kattaushäätarjoilu wanha bäckby juhlapaikkahäätarjoilu wanha bäckby juhlatila vantaawanha bäckby häät vantaalla
dokumentaarinen hääkuvaushäät wanha bäckby vantaa

VANTAAN WANHA FABRIIKKI
Vantaan Wanha Fabriikki on Viherkummun pientaloalueella sijaitseva Loft-henkinen juhlatila. Salissa on vanhan tehdashallin tunnelmaa ja valoa tulvii useista ikkunoista. Ohessa kuvia Sannan ja Juuson alkukevään häistä, joita vietettiin Vantaan Wanhassa Fabriikissa.

vantaan_wanha_fabriikki_haat-4 vantaa_haat_juhlapaikat vantaan_wanha_fabriikki_haat-1vantaan_wanha_fabriikki_haat-3 vantaa_juhlatilat vantaan_wanha_fabriikki_haat-6

BJÖRKHEM
Björkhem on kaunis vaaleasävyinen vanha rakennus Vantaankosken vieressä luonnonläheisessä ympäristössä. Paikka sopii hyvin alle 100 hengen juhliin ja tilaan saa tuoda oman pitopalvelun. Rakennusta on remontoitu näiden kuvien oton jälkeen, joten tilan ilme on nykyään hieman erilainen. Ohessa kuvia Sinin ja Mikon elokuisista häistä, jotka vietettiin Björkhemissä.

björkhem hääjuhlapaikka vantaabjörkhem dokumentaarinen hääkuvausbjörkhem hääkoristelut turkoosi hääteemahääkukka hääkoristelu turkoosi hääteema björkhemdokumentaarinen hääkuvaus björkhembjärkhem juhlatila vantaa häät bileet

BYGÅRD
Bygård on Vantaan Hämeenkylän pientaloalueella sijaitseva 1920-luvulla rakennettu punainen puurakennus. Tilassa on iso sali, jossa on perinteinen nuorisoseurantalon näyttämö, jonka eteen avautuu tanssilattia. Kuvat ovat Eeven ja Pentin Bygårdissa vietetyistä vappuhäistä.

bygård kartano vantaa hääkuvausbygård hääkattaus juhlatila vantaapunainen hääteema musta hääkoristelut hääkukka hääkattausbygård kartano vantaa hääjulapaikkabygård juhlatila häät vantaa

MIDGÅRD
Midgård on Helsingin pitäjän kirkonkylässä Pyhän Laurin kirkon lähellä sijaitseva juhlatila yli 100 henkilön hääjuhlille. Midgårdista löytyy nuorisoseurantalolle tyypillisesti iso sali näyttämöllä. Ohessa kuvia Helin ja Teemun elokuisista häistä Midgårdissa.

midgård vantaa hääkattaus juhlatilamidgård hääkoristelut hääkattaus vantaa juhlapaikkamidgård vantaa hääpaikka tanssilattia laivaston monnitilmapallot hääidea midgårdhääidea ilmapallot midgård juhlatila vantaa

HÄMEENKYLÄN KARTANO
Hämeenkylän kartano on upeissa puitteissa maalaismaisemassa sijaitseva kartano, jossa on monta rakennusta ja hotellitoimintaa. Olemme kuvanneet Hämeenkylän kartanossa mosiamen aamun valmisteluita sekä hääpotrettikuvia kartanon puistoalueella. Ohessa Sinin aamun valmistautumiskuvia sekä Eeven ja Pentin hääpotretti.

hämeenkylän kartano hääjuhlapaikka häät vantaahäämekot turkoosi hääteema hääideat hämeenkylän kartano vantaahämeenkylän kartano hotelli häät vantaahämeenkylän kartano hotelli hääkuvaus vantaaHääkuvaus ©Täydenkuun Kuva

Muita juhlatiloja Vantaalla:
Vantaan Maatalousmuseo
Övre Nybacka
Nygårds
Seutulan VPK
Huvitupa

Muut postauksemme juhlatiloista ja vihkikirkoista:
Juhlatilat: vanhat navetat, ladot ja tehdashallit
Helsingin keskustan hääjuhlapaikat
– Helsingin saarten juhlatilat
Espoon hääjuhlapaikat
– Helsingin Vihkikirkot

BLOGIN ETUSIVULLE
Partner badge1