Ehdolla Vuoden hääyritykseksi 2016

Meillä on suuri kunnia olla ehdokkaana Vuoden hääyritykseksi 2016! Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme, joiden suositusten perusteella olemme päässeet ehdolle. Äänestämään pääsee tästä linkistä! Äänestysaikaa on 8.1. asti.

täydenkuun kuva häävalokuvaushäävalokuvaaja helsinki suomenlinnahääkuvaus levi hääthaapuku_helsinki_suomenlinna-1haat_suomenlinna-1hääkuvaaja helsinki suomi hääthaakuvaajat_helsinki_saari-1haakuvaaja_suomi_haapuku-1haat_helsinki_kamp_hotelli-1documentary_wedding_photography_finland-1haakuvaus_turku_valokuvaaja_haat-1espoo_tuomiokirkko_haat-1haakuvaus_levi_haat_lappi-1hääpuku morsian helsinkihaat_haakuvaus_espoo-1haat_turku_morsian-1haakuvaaja_turku_haat-1Häävalokuvaus Suomi ©Täydenkuun Kuva

Vuoden hääyritys -kilpailun järjestää Love me do. Kaikille avoin Love me do -häätapahtuma järjestetään 21. – 22. tammikuuta 2017 Helsingin Kaapelitehtaalla.