Johanna & Pekka | Dokumentaarinen hääkuvaus Helsinki

Johannan ja Pekan päivää juhlittiin helteisessä Helsingissä elokuussa 2015. Aamun valmisteluiden jälkeen hääpari juhlaseurueineen matkasi lautalla Kauppatorilta Laajasaloon juhlapaikalle. Pariskunta vihittiin Ravintola Stansvikin pihapiirissä meren rannalla. Hääjuhlat jatkuivat puheiden, musiikkiesitysten ja tanssin merkeissä pitkälle kesäyöhön.

helsinki hairdressershääkampaaja helsinki hairdressershelsinki hairdressers hääkampaushääkampauksessa kukkiadokumenaatinen hääkuvaus helsinkikukat hääkampausdocumentary wedding photography helsinkiwedding photography helsinkihelsinki architecture oldhelsinki hääkuvaajathääkuvaaja helsinkiwedding photographer helsinki finlandwedding shoes helsinkikaupunkihäät helsinkihääkuvaus helsinkihääkimput helsinkihelsingin hääkuvaajat hääparihääkuvaus helsinkimustavalkoiset hääkuvathäiden dokumentaarinen valokuvaus helsinkilauttamatka häissä helsinkihäiden valokuvaaminen helsinkidokumentary wedding photography finlandlautan vuokraaminen hääthelsinki lauttamatka häätdokumentaarinen kuvaus häätlautta häävieraille helsinkihääkuvaaja pääkaupunkiseutuhääkuvaajat helsinkihäät rannalla helsinkihäät stansvik helsinkidokumentaarinen hääkuvaus stansviklauttamatka häissä stansvikhäät helsingin edustallavihkiminen ulkonasiviilivihkiminen pihalla valokuvauscivil marriage in finlandhäät ulkona vihkiminenhäät vihkiminen ulkonasiviilivihkiminen häät ulkonahäät ravintola stansvik helsinkihääpaikka helsinki stansvikhääkoristelut kesähäät stansvikhääkattaus häät ravintola stansvikhääohjelma äidin puhedokumentaarinen hääkuvaushäiden valokuvaus ammattikuvaaja helsinkivalokuvaaja hääthääohjelma musiikkiesitys valokuvausdocumentary photography wedding in helsinkiravintola stansvik hääkuvaushaakun leikkaus hääkuvaushääohjelma hääkuvaajahääleikit häät helsinkihäiden valokuvaus helsinkiwedding in helsinkihäät helsingissä rannallahäävalokuvaaja helsinkihäiden potrettikuvaus illallahelsinki häät meren rannallafinland wedding photographershääjuhlaseurue valokuvaushäiden valokuvaus helsingissäravintola stansvik hääjuhlapaikka helsinkiDokumentaarinen hääkuvaus Helsinki © Täydenkuun Kuva

Hääjuhlapaikka: Ravintola Stansvik
Vihkiminen: juhlapaikan pihalla meren rannalla
Morsiamen kampaus: Helsinki Hairdressers

Lisää dokumentaarista hääkuvausta blogissamme:
Kaisa + Jouni (Wanha Bäckby, Vantaa)
Eriika + Antti (Villa Haka, Helsinki)
Nea + Matias (Valkosaaren telakka, Helsinki)

Laura + Olli (Suomenlinna, Helsinki)
Pinja + Tero (Pukkilan Kartano, Salo)
Maaria + Aapo (Villa Hvittorp, Kirkkonummi)

Ida + Eero (Sotku, Mikkeli)
Riikka + Niko (Hullu Poro Areena, Levi)

BLOGIN ETUSIVULLE