Riikka & Niko | Häät Levillä

Riikan ja Nikon häitä juhlittiin Levillä heinäkuun lopulla. Lapin kesä ja Levituntunturin maisemat loivat ainutlaatuiset puitteet yli 150 juhlavieraan häille. Pariskunta vihittiin Levitunturin juurella sijaitsevassa Marian kappelissa ja juhlia vietettiin läheisellä Hullu Poro Areenalla. Aloitimme hääpäivän ikuistamisen aikaisin aamulla. Morsian kaasoineen valmistautui Hullu Poro Relax Centerissä, sulhasen ja bestmanien viettäessä aamua hääparin kotona. Kuvasimme Riikan ja Nikon potretit ennen vihkimistä Levitunturin jylhissä maisemissa. Gaalatyylisessä hääjuhlassa seremoniamestarina toimi taikuri ja juontaja Henri Kemppainen, joka myös kierteli pöydissä tekemässä taikatemppuja. Illan mittaan juhlayleisö kuuli paljon hääparin ystävien musiikkiesityksiä ja sai seurata taikurin illuusioshowta. Loppuillasta bileitten alkaessa lavan otti haltuun coverbändi Iiris ja tanssilattia täyttyi juhlaväestä.

lapland_wedding-1levi maisema lappi aamulevi_haat_lappi-3levi maisema lappi tunturilevi_keskus_lappi-1relax center hääkampaushäämeikki lappihäät lappi dokumentaarinen hääkuvausmorsian hääkampaus hiukset auki levimorsian hääpuku lappi levilevi maisema lappi hääthäät levi hääkuvaus lappipokemon levi lappihääkuvaus lappi levisulhanen asu levi häätsulhasen hääpuku lappi häätbestman asut hääkuvaus levibestman tumma puku levi lappipyöräily levi maisemahääkuvaus kittilälevi tunturi maisema lappilappi maisema hääthäät levitunturi lappi maisemalevitunturi häät lapland weddinghääkuvaaja levi lapland weddingmorsian hääpuku levi lapland weddinglevi häät levillä wedding photography laplandhääkuvaaja lappi levi häätwedding photography lapland levilapland wedding finland photography levilevi maisema häät pyöräilylevi bike race laplandmarian kappeli levi kirkkohäätmarian kappeli häät levi lappikirkkohäät levi marian kappelilevi häät morsian marian kappelimarian kappeli häät levihullu poro areenahäiden juomatarjoilu alkudrinkit hääthullu poro areena häät lapland weddinghäät levillä hullu poro areenataikuri henri kemppainen levidokumentaarinen hääkuvaus levi hullu poro areenahäät levillä hääkuvaus lappihääbändi iiris bilebändihääjuhlat lapissa levihäät levillä lapland weddingwedding photography finland lapland levihääkuvaus lappi häät levillähäät hullu poro areena levi lappihääkuvaus levi maisema lapland weddinglapland wedding photography finlandlappi hääkuvaus levi wedding finlandHääkuvaus Levi ©Täydenkuun Kuva

Vihkiminen: Marian kappeli
Hääjuhlapaikka: Hullu Poro Areena
Morsiamen hääpuku: Meslewi
Morsiamen meikki ja kampaus: Hullu Poro Relax Center
Seremoniamestari ja taikuri: Henri Kemppainen
Hääbändi: Iiris