Laura & Olli | Pirunkirkon juhlasali | Suomenlinna häät

Lauran ja Ollin häitä vietettiin heinäkuisena perjantaina Suomenlinnassa. Aloitimme dokumentaarisen kuvauksen aamun tunnelmien taltioimisesta. Pariskunta valmistautui Pirunkirkon juhlasalissa viereisissä huoneissa ja näki toisensa ensimmäistä kertaa hääpäivänä potrettikuvauksissa. Heidät vihittiin vuonna 1854 valmistuneessa Suomenlinnan kirkossa, joka toimii myös laiva- ja lentoliikenteen majakkana. Hääpäivää oli saapunut juhlistamaan suuri joukko ystäviä ja sukulaisia. Pirunkirkon juhlasalissa kuultiin hauskoja ja koskettavia puheita, nähtiin paljon ohjelmanumeroita ja tanssittiin yömyöhään asti.

pirunkikon juhlasali suomenlinnahääkoristelut liitutaulu suomenlinna hääthääkoristelut harsokukka boheemit hääthääjuhlapaikan kattaus pirunkirkon juhlasali suomenlinnahelsinki hääpaikat suomenlinna hääthääkukat lasipullossaparhaat hääideat hääblogihääpuku morsiamen kaunis tyylidokumentaarinen hääkuvaus helsinki suomenlinna dokumentaarinen hääkuvaussuomenlinna häät pirnkirkkofinland documentary wedding photographyhääkuvaajat helsinki morsiamen aamu hääblogi häät pirnkirkon juhlasalihääkuvaus helsingissäpirunkirkon juhlasali häät suomenlinna hääkuvaus documentary wedding photography helsinkisuomenlinna häät pirunkirkon juhlasali sulhasen sininen puku suomenlinnan muurit sveaborg helsinki hääkuvaajathääpotrettikuvaus helsinki suomenlinnaparhaat hääkuvat suomitunnelmallinen hääkuvahäävalokuvaajat helsinki pääkaupunkiseutu hääkuvaus helsinkipitsinen hääpuku kaunis hääkampaushäiden järjestäminen suomenlinnassa suomenlinna häät keltainen hääkimppu sulhasen viehe harsokukkahääkuvat suomenlinnahelsinki wedding suomenlinna sveaborg wedding in helsinki finland nordic wedding in helsinki finlandmustavalkoinen hääkuva häiden valokuvaus helsinki miten kuvata häätsuomenlinnan kirkko vihkikirkko vihkiminen suomenlinnan kirkkosulhanen vihkiminen suomenlinna suomenlinna church architecturesuomenlinna kirkko häätsuomenlinnan kirkko vihkiminensulhasen asu viehe suomenlinnan kirkko häät hääjuhlavieraat vihkiminenhäät suomenlinnan kirkko vihkiminen vihkikirkot helsinki suomenlinna chruch island helsinkisuomenlinna church wedding ceremony koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus häävalokuvaajat helsinki wedding photography helsinki suomenlinna pirunkirkon juhlasalivieraskirja häissä vanhan ajan tyylipirunkirkko häät juhlasali koristeluhäiden ohjelmanumerot hääkakun leikkaus vadelmakakku kannon päällä hääkuvaajat suomenlinna dokumentaarinen hääkuvaus vantaa helsinkipirunkirkon juhlasali häät suomenlinna bestmanin puhe häissähääjuhlavieraat istumajärjestys pitsinen hääpuku sulhasen rusetti häiden ohjelma suomenlinna häät suomenlinna hääkuvaus kuvaesitys häissä hääohjelmanumerotlapsen asu häissä dokumentaarinen hääkuvaus hauskat hääkuvat suomenlinna häät pirunkirkko suomenlinna pirunkirkon juhlasalihäiden järjestäminen suomenlinna suomenlinna häätjuhlat hääbändi musiikki häihin häätanssi first dancehääpaikat suomenlinna pirunkirkko hääkuvaus pirunkirkon juhlasali häätanssi tunnelma kaunis häävalssi tunnelmalliset hääkuvathääkuvaajat pääkaupunkiseutu häävalssi häiden ohjelmadokumentaarinen hääkuvaus suomi morsiamen häätyyli kaunis morsiamen ryöstö häiden ohjelma morsiamen ryöstö wedding in finland suomenlinna island suomenlinna island wedding helsinkisuomenlinna häät ammattikuvaaja häihin juhlatilat pirunkirkon juhlasali suomenlinna suomenlinnan juhlatilatwedding in finland summerdocumentary wedding photography helsinki hääjuhlat häätanssit hääkuvaus helsinkihääbileet helsinki suomenlinna häät suomenlinnassa häiden valokuvaus helsinki suomenlinna häät häät helsinki saaressamerelliset häät saaressa hääkuvaus suomenlinnasuomenlinna saari helsinki häät suomenlinna helsinki hääkuvaus dokumentaarinen hääkuvaus suomenlinna maisemaHäävalokuvaus Suomenlinna ©Täydenkuun Kuva

Vihkiminen: Suomenlinnan kirkko
Hääjuhlapaikka: Pirunkirkon juhlasali
Hääaamun valmistautumiset: Pirunkirkon juhlasali
Hääpotrettien kuvauspaikka: Suomenlinna

Kooste Helsingin edustan saarten hääjuhlapaikoista löytyy tästä.

Lisää merellisiä häätarinoita blogissamme:
Linda + Matti (Uunisaari, Helsinki)
Eriika + Antti (Villa Haka, Helsinki)
Johanna + Pekka (Ravintola Stansvik, Helsinki)
Nea + Matias (Valkosaaren telakka, Helsinki)
Anu + Frank (Uunisaari, Helsinki)

BLOGIN ETUSIVULLE