Juhlapaikat Helsingissä | Keskusta ja lähialueet

*Postaus sisältää mainoslinkkejä Venuu.fi-sivustolle*

Häävalokuvauksen myötä olemme päässeet tutustumaan moniin hääjuhlapaikkoihin ympäri pääkaupunkiseutua ja muuta Suomea. Kokosimme tähän postaukseen juhlatiloja Helsingin keskustasta sekä lähialueelta. Koosteessa on tietoa ja kuvia PörssitalostaKämpin Peilisalista, Ravintola Sipulin Kanavasalista ja Talvipuutarhasta, Villa Jyrängöstä, Soutupaviljongista, Villa Katayasta, Villa Hakasta, Agroksenmäen holvikellarista, Kilta-salista ja G18 Juhlasalista.

PÖRSSITALO
Pörssitalo on Fabianinkadulla sijaitseva jykevä art deko -henkinen kivilinna. Talosta on varattavissa erillisiä juhlatiloja, mutta myös koko juhlapaikan saa halutessaan omaan käyttöön. Olemme kuvanneet häiden lisäksi myös yritystapahtumia Pörssitalossa. Ohessa kuvia Saaran ja Henrin kaupunkihäistä, joiden juhlatilana oli koko kivilinnan alakerta. Pörssitalo on sijainniltaan niin keskellä Helsinkiä, että iltapotretit voi mennä kuvaamaan muutaman askeleen päähän Esplanadille, Senaatintorille tai vaikka Aleksanterinkadulle, jonne Saaran ja Henrin kanssa menimme.

porssitalo_juhlatila_helsinki-2porssitalo_juhlatila_helsinki-9porssitalo_juhlatila_helsinki-5porssitalo_juhlatila_helsinki-10porssitalo_haat_helsinki-7porssitalo_juhlatila_helsinki-3porssitalo_juhlatila_helsinki-13haakuvaus_porssitalo-1porssitalo_juhlakuvaus-1 porssitalo_juhlakuvaus-4helsinki_porssitalo-1porssitalo_juhlat_valokuvaus-1porssitalo_juhlapaikka-2-2porssitalo_haajuhlatila-4helsinki_keskusta_haakuvaus-2helsinki_keskusta_haakuvaus-3haakuvaus_aleksanterinkatu_helsinki-1haakuvaus_aleksanterinkatu-1porssitalo_haajuhlatila-6 porssitalo_haajuhlatila-3helsinki_keskusta_haat_porssitalo-1porssitalo_helsinki-1

HOTEL KÄMP PEILISALI
Kämpin Peilisali on ylellinen juhlatila Helsingin ydinkeskustassa. Salissa on paljon koristeellisia yksityiskohtia ja seinällä valtava peili. Ohessa kuvia Sannan ja Laurin Kämpin Peilisalissa vietetyistä häistä.

helsinki_wedding_photography-1peilisali_kamp_haat-3 helsinki_wedding_photography-4 peilisali_kamp_haat-2 peilisali_kamp_haat-1 helsinki_wedding_photography-5 helsinki_wedding_photography-6

RAVINTOLA SIPULI, KANAVASALI
Ravintola Sipuli on Kanavarannassa, Uspenskin katedraalin kupeessa sijaitseva ravintolakokonaisuus. Punatiiliseen satamamakasiiniin rakennetussa Sipulissa on useita eri kokoisia juhlatiloja ja kabinetteja. Ohessa kuvia Emilian ja Samulin häistä, joita juhlittiin Ravintola Sipulin Kanavasalissa. Muita Sipulin hääjuhlatiloja ovat Bankettisali ja Talvipuutarha.

ravintola sipuli kanavasali häät sipuli kanavasali hääjuhlapaikka helsinki ravintola sipuli hääkuvaus uspenskin katedraali häät ravintola sipuli hääjuhlat ravintola sipuli häät helsingin keskusta häät helsingin keskusta kanavasali häät ravintola sipuli

RAVINTOLA SIPULI, TALVIPUUTARHA
Ravintola Sipulin Talvipuutarhaan tulvii valoa ikkunaseinästä, josta on suora näkymä Uspenskin katedraaliin. Persoonallisessa, isossa juhlatilassa on myös oma terassi. Ohessa kuvia kahdista eri häistä, joita vietettiin Talvipuuutarhassa. Aluksi tunnelmia Marin ja Heikin juhlista, joissa kuvasimme iltapotretteja Kanavarannassa juhlatilan edessä ja Katajanokan kaduilla.

ravintola_sipuli_haat-1 ravintola_sipuli_haat-3ravintola_sipuli_talvipuutarha_haat-7ravintola_sipuli_talvipuutarha_haat-3-2haat_sipuli_talvipuutarha-13haat_sipuli_talvipuutarha-2haakuvaus_ravintola_sipuli_helsinki-4sipuli_talvipuutarha_helsinki-1helsinki_kanavaranta_haat-1helsinki_katajanokka_haat-1haakuvaus_ravintola_sipuli_helsinki-9haakuvaus_ravintola_sipuli_helsinki-2haakuvaus_ravintola_sipuli_helsinki-5 haakuvaus_ravintola_sipuli_helsinki-6 helsinki_haakuvaus-1helsinki_haakuvaus-2 haakuvaus_ravintola_sipuli_helsinki-7haakuvaus_sipuli_helsinki-1

Seuraavaksi kuvia Maaritin ja Hannun kesähäistä Talvipuutarhassa.

Ravintola Sipuli TalvipuutarhaHäät Helsinki juhlapaikka SipuliHelsinki wedding venue Sipulihääjuhlapaikka Helsinki SipuliSipuli häät Helsinki

VILLA JYRÄNKÖ
Villa Jyränkö on näyttävä Töölön Talvipuutarhan takana mäellä sijaiseva 1900-luvun alun jugendhuvila. Se on alunperin rakennettu kaupunginpuutarhurin virka-asunnoksi. Juhlatila on jaettu useampiin pienempiin huoneisiin, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Villa Jyränkö sopii 60 henkilön hääjuhliin. Talon yläkerrassa on erillinen tila häätanssille ja bileille. Huvilaa ympäröi kaupunginpuutarhan alue kukkaloistoineen. Ohessa kuvia Pauliinan ja Tonin häistä, jossa vihkiminen oli ulkona puutarhamiljöössä ja potretteja kuvattiin Talvipuutarhan pihalla.

Villa Jyränkö hääjuhlatilavilla_jyranko_haat-2villa_jyranko_haat-1haajuhlapaikat_helsinki_juhlatila-1haajuhlapaikat_helsinki_juhlatila-3haajuhlapaikat_helsinki_juhlatila-4haajuhlapaikat_helsinki_juhlatila-2 haajuhlapaikat_helsinki_juhlatila-5

SOUTUPAVILJONKI
Soutupaviljonki on Taka-Töölössä meren rannalla sijaitseva juhlatila. Se rakennettiin vuonna 1939 Soutustadionin viereen palvelemaan Helsingin olympialaisten soutukisojen lehdistö- ja kutsuvierastilana. Näihin tarkoituksiin paviljonkia ei kuitenkaan käytetty, sillä vuoden 1940 olympialaiset peruttin sodan vuoksi ja vuoden 1952 olympialaisissa ei soudettu kyseisellä paikalla tuulen takia. Soutupaviljonki on valoisa ja vaaleasävyinen juhlatila maksimissaan 88 hengen häihin. Ohessa kuvia Jasmiinan ja Jounin heinäkuisista häistä.

soutupavilijonki_haat-1soutupavilijonki_haat-3soutupavilijonki_haat-4soutupavilijonki_haakuvaus-2soutupavilijonki_haat-5soutupavilijonki_haat-7soutupavilijonki_haat-6

VILLA KATAYA
Lauttasaaren rannalla merimaisemassa sijaitseva Villa Kataya soveltuu pienehköjen häiden juhlapaikaksi. Tyylikäs sisustus, kodinomainen tunnelma, saunaosasto ja iso terassialue upealla merinäköalalla tekevät juhlatilasta mieleenpainuvan. Ohessa kuvia Miriamin ja Kallen häistä, jossa ortodoksinen vihkiminen tapahtui Villa Katayan terassilla.

haavalokuvaus_helsinki-5ortodoksinen_vihkiminen-2ortodoksinen_vihkiminen-3villa_kataya_juhlatila-2villa_kataya_juhlatila-4villa_kataya_haat-1haavalokuvaus_helsinki-2haavalokuvaus_helsinki-3

VILLA HAKA
Munkkiniemen rannassa sijaitseva Eliel Saarisen suunnitelmien pohjalta rakennettu Villa Haka on näyttävä juhlatila. Salin kaareva seinä on kokonaan ikkunaa, joten tilaan tulvii luonnonvaloa. Villa Haka soveltuu 100 hengen hääjuhliin. Ohessa kuvia Eriikan ja Antin kesäkuussa vietetyistä häistä. Koko päivän tarina löytyy täältä.

villa haka munkkiniemenranta häät juhlatila villa_haka_haat_valokuvaus-2 hääkattaus kesähäät villa haka helsinki villa haka häät kattausideat villa haka hääjuhlapaikka helsinki hääkuvaus täydenkuun kuva

AGROKSENMÄEN HOLVIKELLARI
Agroksenmäen holvikellari on Hermannissa sijaitseva 150 vuotta vanha oluttehtaan varasto ja tynnyrintekijän verstas. Viisi metriä korkeassa juhlasalissa ei ole lainkaan ikkunoita ja se on rakennettu puoliksi maan alle. Agroksenmäen holvikellari on parhaimmillaan maksimissaan 150 juhlavieraan häätilana. Ohessa kuvia Saaran ja Kimin talvihäistä. Koko hääpäivän blogipostaukseen pääsee tästä.

agroksenmäen holvikellari häät talvitalvihäät helsinkitalvihäät hääpotretit lumimaisemaagroksenmäen holvikellari häät helsinkisiviilivihkiminen juhlapaikallasiviilivihkiminen hääjuhlassavihkiminen juhlapaikalla maistraattitapahtumataltiointi häätagroksenmäen holvikellari juhlatilahääkuvaajat pääkaupunkiseutuagroksenmäen holvikellari hääjuhlattapahtumien valokuvaustalvihäät helsinkiagroksenmäen holvikellari häät talvella

KILTA-SALI
Satakuntatalossa, Kampin metroaseman tuntumassa sijaitseva Kilta-sali on tyyliltään selkeälinjainen. Isot ikkunat päästävät juhlatilaan paljon luonnonvaloa. Kilta-sali soveltuu jopa 180 henkilön hääjuhliin. Ohessa kuvia Emman ja Pekan heinäkuisista hääjuhlista.

kilta_sali_haat-3kilta_sali_haat-4kilta_sali_haat-5 juhlapaikat_helsinki_keskusta-1juhlapaikat_helsinki_keskusta-5juhlapaikat_helsinki_keskusta-4 kilta_sali_haat-1

G18 JUHLASALI
G18 Juhlasali on avara ja näyttävä hääjuhlapaikka, jota koristavat kahdeksan metrin korkuiset pylvät ja ranskalaiset parvekkeet. Bulevardin ja Yrjönkadun kulmassa sijaitseva G18 on valmistunut vuonna 1884 alunperin tyttökouluksi. Nykyään SVF:n omistama rakennus toimii koulutus- ja kulttuuritalona. Juhlasali soveltuu 150 hengen hääjuhliin. Ohessa kuvia Pauliinan ja Santerin syyshäistä.

g18_juhlasali_haat_helsinki-32g18_juhlasali_haat_helsinki-12g18_juhlasali_haat_helsinki-18g18_juhlasali_haat_helsinki-19g18_juhlasali_haat_helsinki-26g18_juhlasali_haat_helsinki-37Hääjuhlatilat Helsinki ©Täydenkuun Kuva

Muut postauksemme juhlatiloista ja vihkikirkoista:
Helsingin saarten juhlatilat
Espoon hääjuhlatilat
Vantaan hääjuhlapaikat
– 
Juhlatilat: vanhat ladot, navetat ja tehdashallit
– Helsingin VihkikirkotPartner badge1