Julia & Antti | Hääpotretit Helsinki

Kuvasimme Julian ja Antin hääpotretit heinäkuussa Helsingin Viikissä. Lämmin kesäilta, Viikin peltomaisemat ja pieni metsikkö loivat mukavat puitteet rentoihin hääkuvauksiin.

haakuvaus_helsinki-1haakuvaus_helsinki-44haakuvaus_helsinki-13haakuvaus_helsinki-10haakuvaus_helsinki-11haakuvaus_helsinki-9hääkuvaaja suomihaakuvaus_helsinki-19haakuvaus_helsinki-14haakuvaus_helsinki-17haakuvaus_helsinki-18haakuvaus_helsinki-5haakuvaus_helsinki-25haakuvaus_helsinki-30haakuvaus_helsinki-26haakuvaus_helsinki-6haakuvaus_helsinki-20haakuvaus_helsinki-21haakuvaus_helsinki-22haakuvaus_helsinki-23haakuvaus_helsinki-24haakuvaus_helsinki-35haakuvaus_helsinki-34haavalokuvaus_helsinki-2haakuvaus_helsinki-3haavalokuvaus_helsinki-1haakuvaus_helsinki-31haakuvaus_helsinki-37haakuvaus_helsinki-41©Täydenkuun Kuva

Boheemit/maalaisromanttiset häät blogissamme:
Ida + Eero (Sotku, Mikkeli)
Pinja + Tero (Pukkilan kartano, Salo)
Nea + Matias (Valkosaaren telakka, Helsinki)
Emma + Eero (Wanha Talli, Piikkiö)

BLOGIN ETUSIVULLE