Kaisa & Jouni | Hääkuvaus | Wanha Bäckby

Kaisan ja Jounin häitä vietettiin huhtikuussa pääkaupunkiseudulla. Aloitimme dokumentaarisen kuvauksen aamun tunnelmista. Reetta kuvasi morsiamen valmistautumista Klaus K -hotellissa Nikon taltioidessa sulhasen aamun tapahtumia. Hääparin ensikohtaamisen hääpäivänä ikuistimme first look -kuviin Talvipuutarhalla. Kaisa ja Jouni vihittiin Helsingin Vanhassa kirkossa, jonka jälkeen Rolls-Royce kuljetti tuoreen avioparin juhlapaikalle Wanhaan Bäckbyhyn. Alkukevään häät muuttuivat kesken juhlien talvisiksi, kun vesisade muuttui lumipyryksi. Räntäisistä olosuhteista huolimatta hääjuhlat olivat mitä hauskimmat ja ilonpitoa riitti pikkutunneille asti.

dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-1dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-3dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-14dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-6dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-4dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-16dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-17dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-15dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-9dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-20dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-22dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-21dokumentaarinen_haakuvaus_klausk-23dokumentaarinen_haakuvaus-9dokumentaarinen_haakuvaus-10dokumentaarinen_haakuvaus-11dokumentaarinen_haakuvaus-14dokumentaarinen_haakuvaus-12helsinki_haat_vanhakirkko-2haakuvaus_helsinki-1haakuvaus_helsinki-2haakuvaus_helsinki-3haakuvaus_helsinki-4haakuvaus_helsinki-7haakuvaus_helsinki-9firs look wedding photographyhaakuvaus_helsinki-11haakuvaus_helsinki-12haakuvaus_helsinki-13haakuvaus_helsinki-14haakuvaus_helsinki-16haakuvaus_helsinki-17haakuvaus_helsinki-18haakuvaus_helsinki-19haakuvaus_helsinki-21haakuvaus_helsinki-22haakuvaus_helsinki-23haakuvaus_helsinki-24haakuvaus_helsinki-35haakuvaus_helsinki-29haakuvaus_helsinki-30haakuvaus_helsinki-31haakuvaus_helsinki-36haakuvaus_helsinki-38haakuvaus_helsinki-39haakuvaus_helsinki-40helsinki_haat_vanhakirkko-5helsinki_haat_vanhakirkko-3helsinki_haat_vanhakirkko-7helsinki_haat_vanhakirkko-9helsinki_haat_vanhakirkko-12helsinki_haat_vanhakirkko-11helsinki_haat_vanhakirkko-18helsinki_haat_vanhakirkko-14helsinki_haat_vanhakirkko-16helsinki_haat_vanhakirkko-19helsinki_haat_vanhakirkko-22helsinki_haat_vanhakirkko-24helsinki_haat_vanhakirkko-27helsinki_haat_vanhakirkko-28helsinki_haat_vanhakirkko-31helsinki_haat_vanhakirkko-32wanha_backby_haat-1wanha_backby_haat-2wanha_backby_haat-3wanha_backby_haat-4wanha_backby_haat-5wanha_backby_haat-6wanha_backby_haat-10wanha_backby_haat-12wanha_backby_haat-11wanha_backby_haat-13wanha_backby_haat-19wanha_backby_haat-20wanha_backby_haat-21wanha_backby_haat-18wanha_backby_haat-23wanha_backby_haat-22wanha_backby_haat-24wanha_backby_haat-16wanha_backby_haat-27wanha_backby_haat-28dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-2dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-3dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-7dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-9dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-16dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-17dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-20dokumentaarinen_haakuvaus_helsinki-22haakuvaaja_helsinki-1haakuvaaja_helsinki-3haakuvaaja_helsinki-4haakuvaaja_helsinki-5haakuvaaja_helsinki-6haakuvaaja_helsinki-7haakuvaaja_helsinki-9haakuvaaja_helsinki-10haakuvaaja_helsinki-15haakuvaaja_helsinki-18haakuvaaja_helsinki-19haat_wanha_backby-1haat_wanha_backby-4©Täydenkuun Kuva

Morsiamen valmistautuminen: Klaus K
Vihkiminen: Helsingin Vanha kirkko
Hääjuhlapaikka: Wanha Bäckby
Hääauto: Rolls-Royce / Acme Limo Service
Hääbändi: Kestipojat

Lisää häätarinoita blogissamme:
Laura + Olli (Suomenlinna, Helsinki)
Pinja + Tero (Pukkilan Kartano, Salo)
Johanna + Pekka (Ravintola Stansvik, Helsinki)
Sini + Joonas (Agroksenmäen holvikellari, Helsinki)

BLOGIN ETUSIVULLE