Linda & Matti | Hääkuvaajat Helsinki | Uunisaari

Lindan ja Matin syyshäitä juhlittiin lokakuun lopussa Helsingin edustalla Uunisaaressa. Aloitimme päivän urbaaneilla first look- ja potrettikuvauksilla telakkamiljöössä. Hääpari vihittiin Kaartinkaupungissa sijaitsevassa uusgoottilaisessa Saksalaisessa kirkossa. Syksyinen Helsinki oli sateinen ja tuulinen, mutta hääjuhlat Ravintola Uunisaaressa täynnä iloa ja lämpöä.

haakuvaajat_helsinki-3haakuvaajat_helsinki-2wedding_photographers_helsinkifirst_look_kuvaus-6first_look_wedding_helsinkihaakuvaajat_helsinki-9haakuvaajat_helsinki-7haakuvaajat_helsinki-4haakuvaajat_helsinki-10haakuvaajat_helsinki-18haakuvaajat_helsinki-17haakuvaajat_helsinki-22haakuvaajat_helsinki-20haakuvaajat_helsinki-25haakuvaajat_helsinki-24haakuvaajat_helsinki-27haakuvaajat_helsinki-26haakuvaajat_helsinki-16haakuvaajat_helsinki-11haakuvaajat_helsinki-12haakuvaajat_helsinki-15haakuvaajat_helsinki-1saksalainen_kirkko_haat-4saksalainen_kirkko_haat-6saksalainen_kirkko_haat-8saksalainen_kirkko_haat-9saksalainen_kirkko_haat-10saksalainen_kirkko_haat-13saksalainen_kirkko_haat-11saksalainen_kirkko_haat-12saksalainen_kirkko_haat-2helsinki_haat_kaupunkihaat-1haakuvaus_helsinki-4haakuvaus_helsinki-5haavalokuvaaja_helsinki-5valokuvaaja_haihin_helsinki-1valokuvaaja_haat_helsinki-2haakuvaus_helsinki-1haavalokuvaaja_helsinki-1haavalokuvaaja_helsinki-2haavalokuvaaja_helsinki-3haakuvaus_helsinki-2uunisaari_haat-6uunisaari_haat-3uunisaari_haat-1uunisaari_haat-5uunisaari_haat-4uunisaari_haat_juhlapaikka-7dokumentaarinen_haakuvaus-2dokumentaarinen_haakuvaus-3dokumentaarinen_haakuvaus-4juhlapaikka_uunisaari_haat-1juhlapaikka_uunisaari_haat-2hääkakku leikkausjuhlapaikka_uunisaari_haat-3dokumentaarinen_haakuvaus-9uunisaari_haakuvaus-1uunisaari_haakuvaus-2uunisaari_haakuvaus-3uunisaari_haakuvaus-4documentary_wedding_photography_helsinki-3documentary_wedding_photography_helsinki-5uunisaari_helsinki_haajuhla-1uunisaari_helsinki_haajuhla-2uunisaari_helsinki_haajuhla-3©Täydenkuun Kuva

Vihkiminen: Saksalainen kirkko
Hääjuhlapaikka: Ravintola Uunisaari
Hääbändi: Rehtori Murto

Lisää häätarinoita blogissamme:
Kaisa + Jouni (Wanha Bäckby, Vantaa)
Helena + Axel (Lonnan saari, Helsinki)

Laura + Olli (Suomenlinna, Helsinki)
Pinja + Tero (Pukkilan Kartano, Salo)
Johanna + Pekka (Ravintola Stansvik, Helsinki)
Maaria + Aapo (Villa Hvittorp, Kirkkonummi)

Sini + Joonas (Agroksenmäen holvikellari, Helsinki)

BLOGIN ETUSIVULLE