Helena & Axel | Lonnan saari häät

Helenan ja Axelin kansainvälisiä häitä juhlittiin Lonnan miinanraivaussaarella elokuussa. Pieni saari sijaitsee lyhyen lauttamatkan päässä Helsingin Kauppatorilta. Suomen kesäsää oli hääpäivänä tavalliseen tapaansa epävakaa. Sadekuurojen välissä kuvasimme hääpotretit saaren kauniissa miljöössä aloittaen first look -kuvauksella. Helena ja Axel vihittiin terassilla merimaisemassa hääjuhlaseurueensa ympäröimänä. Hääjuhlintaan olivat käytettävissä Lonnan kaksi miinamakasiinirakennusta: toinen illalliselle ja toinen tansseille. Iltaa kohti sää selkeni ja kuvasimme hetken potretteja vielä auringonlaskun pehmeässä valossa. Hauskat hääjuhlat jatkuivat yömyöhään bileitten merkeissä.

lonnan_saari_haat-1lonna_haat-3first look hääkuvauslonna_haat-6haat_sateenvarjotsadepaiva_haatkauneimmat_haakuvat_suomilonna_haat-29kesahaat_saaressalonna_haat-30haavalokuvaajat_suomi-1lonna_haat-12kauneimmat_haakuvatdokumentaarinen hääkuvauslonna saarilonna_haat-15lonna_haat-17lonna_haat-18wedding_portrait_helsinkilonna_haat-19haat_saaressa_helsinkihaavalokuvaaja_suomidokumentaarinen hääkuvaus helsinkilonna_haakuvaus-1lonna_haakuvaus-4lonna_haakuvaus-5dokumentaarinen_haakuvauskauppatori_lokki_helsinkilonna_haakuvaus-7maailmanpyörä_helsinkilonna_haakuvaus-12lonna_haakuvaus-14lonna_haakuvaus-15lonna_haakuvaus-16lonna_haakuvaus-17lonna_haakuvaus-18lonna_haakuvaus-19lonna_haakuvaus-20lonna_haakuvaus-22lonna_haakuvaus-23lonna_haakuvaus-24lonna_haakuvaus-25lonna_haakuvaus-26dokumentaarinen_haakuvaus_lonnalonna_haat-33hääkoristelu lonnalonna_haat-31lonna_haakuvaus-28lonna_haakuvaus-31catering_haat_kasvisruoka-1catering_haat_kasvisruoka-2lonna_haakuvaus-32lonna_haakuvaus-33lonna_haakuvaus-34lonna_haakuvaus-29lonna_haakuvaus-30lonna_haakuvaus-36lonna_haakuvaus-38lonna_haakuvaus-37lonna_haajuhlapaikkahaakuvat_helsinkihaakuvaus_helsinki-1haakuvaus_helsinki-2bestman_puvut_helsinkikaasot_asut_haathaakuvaus_helsinki-5haakuvaus_helsinki-6haakuvaus_helsinki-7wedding_photography_helsinkihaavalokuvaajat_suomi-2haakuvaajat_helsinki-2haakuvaajat_helsinki-1wedding_photographers_helsinkihaakuvaajat_helsinki-4lonna_haakuvaus-41haakuvaajat_helsinki-9häiden dokumentointi valokuvaussulhasen puhe häissähaakuvaajat_helsinki-8haakuvaajat_helsinki-6haakuvaajat_helsinki-12haakuvaajat_helsinki-13first_dance_helsinkihaakuvaajat_helsinki-15haakuvaajat_helsinki-16haakuvaajat_helsinki-17haakuvaajat_helsinki-18haakuvaajat_helsinki-19©Täydenkuun Kuva

Vihkiminen: Lonnan saari
Hääjuhlapaikka: Lonnan miinamakasiinit
Hääpotrettien kuvauspaikka: Lonna

Kooste Helsingin edustan saarten hääjuhlapaikoista löytyy tästä.

Lisää merellisiä häätarinoita blogissamme:
Linda + Matti (Uunisaari, Helsinki)
Johanna + Pekka (Ravintola Stansvik, Helsinki)
Nea + Matias (Valkosaaren telakka, Helsinki)
Anu + Frank (Uunisaari, Helsinki)

BLOGIN ETUSIVULLE