Hanna & Joonas | Mathildedal häät | Hääkuvaus Salo

Salon Mathildedalin idyllinen ruukkikylä loi kauniit puitteet Hannan ja Joonaksen kesähäille. Pari vihittiin Teijon kirkossa, joka on vuonna 1829 rakennettu Suomen pienin kivikirkko. Häitä juhlittiin Mathildedalin ruukkitehtaiden Valimossa. Rosoisesti patinoitunut iso juhlatila oli mainio yli sadan juhlavieraan häihin. Hannan ja Joonaksen juhlat huipentuivat ilotulitukseen sekä tansseihin Isengard Funk House -bändin tahdittamana.

teijon_kirkko_haat-3teijon_kirkko_haat-2teijon_kirkko_haat-4teijon_kirkko_haat-5teijon_kirkko_haat-6teijon_kirkko_haat-7teijon_kirkko_haat-8teijon_kirkko_haat-10haakuvaajat_turku-1haakuvaajat_turku-2hääkuvaajat turkuhaakuvaajat_turku-18haakuvaajat_turku-26haakuvaajat_turku-25haavalokuvaaja_turkuhaakuvaajat_turku-14mathildedal_ruukki_haat-17mathildedal_ruukki_haat-1mathildedal_ruukki_haat-2mathildedal_ruukki_haat-8mathildedal_ruukki_haat-6mathildedal_ruukki_haat-13mathildedal_ruukki_haat-12mathildedal_ruukki_haat-14mathildedal_ruukki_haat-7mathildedal_ruukki_haat-20mathildedal_ruukki_haat-18mathildedal_ruukki_haat-19haakuvaajat_turku-6haakuvaajat_turku-5haakuvaajat_turku-4mathildedal_ruukki_haat-24mathildedal_ruukki_haat-23mathildedal_ruukki_haat-26mathildedal_ruukki_haat-30mathildedal_ruukki_haat-34hääkakku mathildedal häätmathildedal_ruukki_haat-28mathildedal_ruukki_haat-37mathildedal_ruukki_haat-39haavalokuvaajat_salo-1haakuvaus_mathildedal_salo-8haakuvaus_mathildedal_salo-10haakuvaus_mathildedal_salo-12haakuvaus_mathildedal_salo-14mathildedal_ruukki_haat-16haakuvaus_mathildedal_salo-17mathildedal_ruukki_haat-46mathildedal_ruukki_haat-42mathildedal_ruukki_haat-43haakuvaus_mathildedal_salo-27haakuvaus_mathildedal_salo-30haakuvaus_mathildedal_salo-34haakuvaus_mathildedal_salo-38haakuvaus_mathildedal_salo-41haakuvaus_mathildedal_salo-46haakuvaus_mathildedal_salo-37haakuvaus_mathildedal_salo-31haakuvaus_mathildedal_salo-33haakuvaus_mathildedal_salo-47haakuvaus_mathildedal_salo-48haakuvaus_mathildedal_salo-50haakuvaus_mathildedal_salo-25haakuvaus_mathildedal_salo-43haakuvaus_mathildedal_salo-42haavalokuvaajat_salo-2haakuvaus_mathildedal_salo-16©Täydenkuun Kuva

Hääkirkko: Teijon kirkko
Hääjuhlapaikka: Mathildedalin ruukkitehtaat/Valimo
Hääbändi: Isengard Funk House

Lisää häätarinoita blogissamme:
Pinja + Tero (Pukkilan Kartano, Salo)
Linda + Matti (Uunisaari, Helsinki)
Ida + Eero (Sotku, Mikkeli)

Kaisa + Jouni (Wanha Bäckby, Vantaa)
Helena + Axel (Lonnan saari, Helsinki)

Laura + Olli (Suomenlinna, Helsinki)
Maaria + Aapo (Villa Hvittorp, Kirkkonummi)

BLOGIN ETUSIVULLE