Anniina & Nedin | Destination wedding Bosnia and Herzegovina | Häät ulkomailla

Anniinan ja Nedinin häitä juhlittiin Balkanilla Bosnia-Hertsegovinassa. Dokumentaarinen hääkuvaus alkoi morsiamen ja kaasojen aamun tunnelmista. Hääpari oli valinnut kauniin Una-joen ympäristön kuvauspaikaksi first lookille ja potreteille. Anniina ja Nedin vihittiin Bihacin kaupungin maistraatissa koko hääjuhlaseurueen läsnäollessa. Hääjuhlia vietettiin Hotel Tazzissa, jonka terassilta avautuu upea jokimaisema. Kansainvälisissä häissä oli juhlavieraita sekä Suomesta että Bosnia-Hertsegovinasta. Rennoissa juhlissa kuultiin puheita ja lauluesityksiä sekä tanssittiin pikkutunneille asti.

dokumentaarinen_haakuvaus-2dokumentaarinen_haakuvaus-1dokumentaarinen_haakuvaus-3dokumentaarinen_haakuvaus-4dokumentaarinen_haakuvaus-5dokumentaarinen_haakuvaus-8dokumentaarinen_haakuvaus-10destination_wedding_photographer-2destination_wedding_photographer-1destination_wedding_photographer-3destination_wedding_photographer-4destination_wedding_photographer-6destination_wedding_photographer-5destination_wedding_photographer-7balkan_wedding_photographer-3balkan_wedding_photographer-2destination_wedding_photographer-8destination_wedding_photographer-9destination_wedding_photographer-10destination_wedding_photographer-11destination_wedding_photographer-12destination_wedding_photographer-13destination_wedding_photographer-14bosnia_herzegovina_wedding-1haat_ulkomailla-1haat_ulkomailla-2bosnia_herzegovina_wedding-2haat_ulkomailla-3haat_ulkomailla-5haat_ulkomailla-7haat_ulkomailla-6haat_ulkomailla-8haat_ulkomailla-9haat_ulkomailla-10haat_ulkomailla-11haat_ulkomailla-12haakuvaus_ulkomailla-2haakuvaus_ulkomailla-1haakuvaus_ulkomailla-4haakuvaus_ulkomailla-5haakuvaus_ulkomailla-7haakuvaus_ulkomailla-9haakuvaus_ulkomailla-10haakuvaus_ulkomailla-11balkan_wedding_bihac_bosnia-7balkan_wedding_bihac_bosnia-5maistraatti_vihkiminen-5siviilivihkiminen_valokuvaus-2maistraatti_vihkiminen-1siviilivihkiminen_valokuvaus-1maistraatti_vihkiminen-2maistraatti_vihkiminen-3maistraatti_vihkiminen-4haakuvaus_ulkomailla-12haakuvaus_suomi-3haakuvaus_suomi-2haakuvaus_suomi-1destination_wedding_finland-1destination_wedding_finland-2haakuvaus_suomi-5haakuvaus_suomi-6haakuvaus_suomi-7destination_wedding_finland-3destination_wedding_finland-5destination_wedding_finland-6destination_wedding_finland-7destination_wedding_finland-8balkan_wedding_photographer-7balkan_wedding_photographer-8balkan_wedding_photographer-4balkan_wedding_photographer-12balkan_wedding_photographer-11balkan_wedding_bihac_bosnia-1destination_wedding_finland-9destination_wedding_finland-14balkan_wedding_photographer-13balkan_wedding_photographer-14balkan_wedding_photographer-1balkan_wedding_bihac_bosnia-2balkan_wedding_bihac_bosnia-3balkan_wedding_bihac_bosnia-4balkan_wedding_bihac_bosnia-9balkan_wedding_bihac_bosnia-13balkan_wedding_bihac_bosnia-14©Täydenkuun Kuva

Häiden sijainti: Bosnia-Hertsegovina
Hääpotretit: Una-joen ympäristö
Vihkiminen: Bihac maistraatti
Hääjuhlapaikka: Hotel Tazz

Lisää häätarinoita blogissamme:
Pinja + Tero (Pukkilan Kartano, Salo)
Linda + Matti (Uunisaari, Helsinki)
Ida + Eero (Sotku, Mikkeli)

Kaisa + Jouni (Wanha Bäckby, Vantaa)
Hanna + Joonas (Mathildedal, Salo)
Helena + Axel (Lonnan saari, Helsinki)

Laura + Olli (Suomenlinna, Helsinki)
Maaria + Aapo (Villa Hvittorp, Kirkkonummi)

BLOGIN ETUSIVULLE